Vanzare teren de 2294 mp, front de 23 ml, zona strazii Stejarului!

Cluj-Napoca, Floresti

96.348 € /negociabil 42 €/mp ID: X3SH130P7 ultima actualizare: 12-05-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Teren excelent pentru investitie, locatia este nou dezvoltata.
Poza 1: Vanzare teren de 2294 mp, front de 23 ml, zona strazii Stejarului!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 1: Vanzare teren de 2294 mp, front de 23 ml, zona strazii Stejarului!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 2: Vanzare teren de 2294 mp, front de 23 ml, zona strazii Stejarului!, Cluj-Napoca,  Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata teren: 2294 mp Front stradal: 23 m Nr. fronturi stradale: 1 Clasificare teren: intravilan Tip teren: constructii
Vicii: nu sunt Vecinatati: zona nou dezvoltata, blocuri de apartamente, terenuri Destinatie: rezidential

Utilitati

Apa, Canalizare, Gaz, Curent

Acte, avize

PUZ, PUD, Certificat Urbanism

Alte detalii zona

Amenajare strazi (pietruite)

Alte detalii

Blitz Imobiliare vinde teren intravilan pozitionat in Floresti, intr-o locatie nou dezvoltata, respectiv in zona strazii Stejarului.
Are o suprafata de 2294 mp, cu front la strada de 23 ml.
Accesul se realizeaza pe un drum pubilc pietruit, cu o latime de 6 m.
Toate utilitatile (apa, canalizare, gaz, curent) sunt la frontul terenului.
Terenul se preteaza pentru constructia unor spatii comerciale/birouri sau blocuri cu un regim de inaltime P+2E+M.
POT 35% si CUT 0,9.

BLITZ 23062TV

PERSOANA DE CONTACT
Vanzare teren de 2294 mp, front de 23 ml, zona strazii Stejarului! 4 Parerea agentului: Teren excelent pentru investitie, locatia este nou dezvoltata.
Horatiu Priscornita
Senior Broker II
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.