Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Vanzare spatiu, zona centrala, 70 mp, vad excelent!- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Central

200.000 € /negociabil ID: X3SH142A8 ultima actualizare: 16-05-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Vanzare spatiu, zona centrala, 70 mp, vad excelent!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 1: Vanzare spatiu, zona centrala, 70 mp, vad excelent!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 2: Vanzare spatiu, zona centrala, 70 mp, vad excelent!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 3: Vanzare spatiu, zona centrala, 70 mp, vad excelent!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 4: Vanzare spatiu, zona centrala, 70 mp, vad excelent!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 5: Vanzare spatiu, zona centrala, 70 mp, vad excelent!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Central
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 70 mp Suprafata construita: 84 mp Nr. niveluri: 2 Nr. incaperi: 2
Nr. grupuri sanitare: 1 Tip spatiu: comercial Inaltime spatiu: 5 Vicii: nu sunt Vecinatati: ASTORIA, URANIA, Facultatea de Business Stadiu constructie: exista Tip imobil: Bloc de apartamente An constructie: inainte de 1990 Destinatie anterioara: Spatiu comercial Destinatie recomandata: Spatiu comercial

Utilitati

Sistem incalzire (Termoficare,Calorifere); Acces internet (Cablu,Fibra optica); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)

Finisaje

Podele (Gresie,Parchet); Stare interior (Necesita renovare); Iluminat (Lampi,Lumina naturala); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal; Vad comercial

Alte caracteristici

Acces (Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Spatiu pretabil pentru orice activitate comerciala.
Spatiu central, localizat intr-o zona cu vad comercial foarte bun.
Suprafata totala utila este de 70 mp, compartimentata in doua incaperi, o toaleta si un oficiu. Spatiul necesita reamenajari.
Inaltimea de 5 m face posibila orice activitate de showroom, studio foto/video, etc. Pretabil pentru orice activitate comerciala.
Accesul se face din casa scarii, insa exista posibilitatea infintarii unei intrari direct din strada.
BLITZ 21705SVC
pretvanzare: 200000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 2857.14
monedavanzaremp: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Vanzare spatiu, zona centrala, 70 mp, vad excelent!- oferta inactiva 3
Andra Pop
Senior Broker I
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.