Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita

Cluj-Napoca, Faget

299.000 € /negociabil ID: X3SH1128J ultima actualizare: 13-06-2017

Parerea agentului: O casa spatioasa, practic compartimentata, situata intr-o zona linistita, cu multe spatii verzi.
Poza 1: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 1: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 2: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 3: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 4: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 5: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 6: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 7: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 8: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 9: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 10: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 11: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 12: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 13: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 14: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 15: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 16: Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Faget
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 206 mp Suprafata construita: 247.2 mp Suprafata teren: 1200 mp Nr. camere: 7 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Nr. garaje: 1 Nr. locuri parcare: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case, vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: metal An constructie: 2016 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere, Incalzire pardoseala), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Dressing), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Sistem de alarma), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Alte detalii

Vanzare casa individuala, situata intr-o zona linistita, de case si vile.
Casa este construita pe structura metalica si placi OSB, cu rigips pe interior si izolatie termica exterioara cu spuma poliuretanica si vata bazaltica de 35. Acoperisul este din tigla Gerard.
Are o suprafata utila de 206 mp, este dispusa pe un singur nivel si compartimentata dupa cum urmeaza: living, bucatarie, loc de luat masa, birou, 3 dormitoare, 2 bai, dressing, camera tehnica, hol, garaj dublu si 2 terase.
Casa dispune de centrala termica pe curent, incalzire in pardoseala, panouri solare, usa de la intrare si geamuri termopan cu tamplarie din PVC marca Salamander cu 3 sticle si 7 camere, sistem de supraveghere video si sistem de securitate wireless cu senzori de miscare in toata curtea. Accesul in imobil se face pe baza de amprenta digitala.
Suprafata de teren aferenta imobilului este de 1200 mp, iar frontul stradal este de 36 ml. Gradina este amenajata cu gazon si pavaj, sistem de irigatie. Exista si o fantana cu hidrofor si o microstatie de epurare.

BLITZ 19874CV

PERSOANA DE CONTACT
Vanzare casa individuala, 206 mp, 1200 mp teren, zona linistita Parerea agentului: O casa spatioasa, practic compartimentata, situata intr-o zona linistita, cu multe spatii verzi.
Razvan Suciu
Senior Broker - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.