Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita

Cluj-Napoca, Borhanci

185.000 € /negociabil ID: X3SH112AP ultima actualizare: 19-09-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: O casa spatioasa, cu elemente ale stilului mediteranean, cu panorama deosebita, potrivita pentru cei care prefera linistea.
Poza 1: Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca,  Borhanci
  • Thumbnail 1: Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca,  Borhanci
  • Thumbnail 2: Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca,  Borhanci
  • Thumbnail 3: Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca,  Borhanci
  • Thumbnail 4: Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca,  Borhanci
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 191 mp Suprafata construita: 229.2 mp Suprafata teren: 500 mp Nr. camere: 5 Nr. balcoane: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 3 Nr. garaje: 1 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile, terenuri Stadiu constructie: in constructie Structura rezistenta: caramida An constructie: 2017 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, Dressing), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Alte detalii

Vanzare casa individuala situata intr-o zona linistita, de case si vile.
Casa este constructie noua, din caramida si va fi finalizata in anul 2017. Aceasta beneficiaza de izolatie termica exterioara cu polistiren.
Are o suprafata utila de 191 mp, este dispusa pe 3 nivele, D+P+E si este compartimentata dupa cum urmeaza:
Demisol: garaj cu 2 locuri, spatiu tehnic, camara;
Parter: living+dinnig, bucatarie, camara, baie, terasa;
Etaj: dormitor matrimonial cu baie, dressing si balcon propriu, 2 dormitoare + baie si balcon.
Casa beneficiaza de acoperis din tigla, geamuri si usa de la intrare din termopan cu tamplarie din PVC.
Se vinde la stadiul de semifinisat cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti.
Dispune de gradina amenajata.
Suprafata de teren aferenta imobilului este de 500 mp, iar frontul de 20 ml.

BLITZ 23772CV

PERSOANA DE CONTACT
Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita 5 Parerea agentului: O casa spatioasa, cu elemente ale stilului mediteranean, cu panorama deosebita, potrivita pentru cei care prefera linistea.
Bogdan Bucur
Senior Broker I - Induction Trainer Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.