Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita

Cluj-Napoca, Borhanci

185.000 € /negociabil ID: X3SH112AP ultima actualizare: 12-05-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: O casa spatioasa, cu elemente ale stilului mediteranean, cu panorama deosebita, potrivita pentru cei care prefera linistea.
Poza 1: Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca,  Borhanci
  • Thumbnail 1: Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca,  Borhanci
  • Thumbnail 2: Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca,  Borhanci
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 191 mp Suprafata construita: 229.2 mp Suprafata teren: 500 mp Nr. camere: 5 Nr. balcoane: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 3 Nr. garaje: 1 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile, terenuri Stadiu constructie: in constructie Structura rezistenta: caramida An constructie: 2017 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, Dressing), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Alte detalii

Vanzare casa individuala situata intr-o zona linistita, de case si vile.
Casa este constructie noua, din caramida si va fi finalizata in anul 2017. Aceasta beneficiaza de izolatie termica exterioara cu polistiren.
Are o suprafata utila de 191 mp, este dispusa pe 3 nivele, D+P+E si este compartimentata dupa cum urmeaza:
Demisol: garaj cu 2 locuri, spatiu tehnic, camara;
Parter: living+dinnig, bucatarie, camara, baie, terasa;
Etaj: dormitor matrimonial cu baie, dressing si balcon propriu, 2 dormitoare + baie si balcon.
Casa beneficiaza de acoperis din tigla, geamuri si usa de la intrare din termopan cu tamplarie din PVC.
Se vinde la stadiul de semifinisat cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti.
Dispune de gradina amenajata.
Suprafata de teren aferenta imobilului este de 500 mp, iar frontul de 20 ml.

BLITZ 23772CV

PERSOANA DE CONTACT
Vanzare casa individuala, 191 mp utili, 500 mp teren, zona linistita 5 Parerea agentului: O casa spatioasa, cu elemente ale stilului mediteranean, cu panorama deosebita, potrivita pentru cei care prefera linistea.
Bogdan Bucur
Senior Broker - Induction Trainer Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.