Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita

Cluj-Napoca, Floresti

289.999 € /negociabil ID: X3SH1128H ultima actualizare: 21-09-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: O proprietate deosebita, cu finisaje de cea mai buna calitate si cu o suprafata de teren foarte generoasa. Este potrivita pentru o familie care doreste sa locuiasca intr-o zona linistita, cu multe spatii verzi si aer curat.
Poza 1: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 1: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 2: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 3: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 4: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 5: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 6: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 7: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 8: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 9: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 10: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 11: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 12: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 13: Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita, Cluj-Napoca, Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 170 mp Suprafata construita: 204 mp Suprafata teren: 2500 mp Nr. camere: 5 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 3 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case, vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2016 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere, Incalzire pardoseala), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Sistem de alarma), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare vinde casa individuala, situata in Floresti, intr-o zona usor accesibila, de case-vile.
Casa are o suprafata utila de 170 mp, iar suprafata aferenta de teren este de 2500 mp, cu front stradal de 16,5 mp.
Casa are o structura de caramida si acoperis din tigla Bramac.
Aceasta este finalizata in anul 2016 si are un regim de inaltime P+1E.
Compartimentarea se prezinta astfel:
-parter: living, bucatarie, hol, doua dormitoare, doua bai, un spatiu de depozitare si doua terase, una cu suprafata de 27 mp, iar cealalta de 50 mp.
-etaj: dormitor, hol, o baie si un balcon
Dispune de centrala termica, geamuri termopan cu tamplarie PVC Salamander 92 mm, parchet de 12 mm din lemn de stejar, incalzire in pardoseala, panouri solare, sistem de alarma si sistem de supraveghere video.
Casa are si un pod cu suprafata utila de 80 mp.

BLITZ 19875CV

PERSOANA DE CONTACT
Vanzare casa individuala, 170 mp utili, 2500 mp teren, zona linistita 5 Parerea agentului: O proprietate deosebita, cu finisaje de cea mai buna calitate si cu o suprafata de teren foarte generoasa. Este potrivita pentru o familie care doreste sa locuiasca intr-o zona linistita, cu multe spatii verzi si aer curat.
Sebastian Oltean
Broker I
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.