Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Baciu

99.000 € /negociabil ID: X3SH1121S ultima actualizare: 20-02-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Casa face parte dintr-un ansamblu rezidential format din 8 case individuale. Este situata intr-o zona linistita, aproape de mijloacele de transport in comun. Dispune de o panorama deosebita.
Poza 1: Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 1: Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 2: Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 3: Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 4: Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 5: Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 6: Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 7: Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 8: Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 9: Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 117 mp Suprafata construita: 140.4 mp Suprafata teren: 250 mp Nr. camere: 4 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case, vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2016 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Vanzare casa individuala, situata intr-o zona linistita, cu o panorama deosebita asupra orasului.
Casa este constructie noua, finalizata in anul 2016. Structura casei este din caramida Porotherm de 25 cm, acoperisul este din tigla ceramica, iar geamurile si usa de la intrare sunt termopan cu tamplarie din PVC marca Salamander, cu 3 sticle si 7 camere. Casa beneficiaza de izolatie termica exterioara cu polistiren de 15 cm.
Casa are o suprafata utila de 117 mp, este dispusa pe 2 nivele, P+E si este compartimentata dupa cum urmeaza:
Parter: bucatarie, loc de luat masa, debara, baie, hol, casa scarii si terasa
Etaj: 3 dormitoare, baie, hol, casa scarii, balcon
Casa se vinde la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta, peretii gletuiti, calorifere, usi interior si tencuiala decorativa exterior, marca STO.
Suprafata de teren aferenta imobilului este de 250 mp, iar frontul stradal este de 15 ml. Gradina este amenajata cu gazon si pavaj.

PERSOANA DE CONTACT
Vanzare casa individuala, 117 mp, 250 mp teren, zona linistita- oferta inactiva 5 Parerea agentului: Casa face parte dintr-un ansamblu rezidential format din 8 case individuale. Este situata intr-o zona linistita, aproape de mijloacele de transport in comun. Dispune de o panorama deosebita.
Razvan Suciu
Senior Broker - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.