Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!

Cluj-Napoca, Floresti

120.000 € /negociabil ID: X3SH1125R ultima actualizare: 24-07-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Recomand cu incredere aceasta oferta persoanelor care doresc un imobil modern si personalizat, de asemenea casa este situata la o distanta rezonabila cu masina, fiind situata la cca 18 km de Cluj-Napoca.
Poza 1: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 1: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 2: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 3: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 4: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 5: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 6: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 7: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 8: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 9: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 10: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 11: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 12: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 13: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 14: Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU!, Cluj-Napoca, Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 125 mp Suprafata construita: 150 mp Suprafata teren: 255 mp Nr. camere: 4 Nr. balcoane: 3 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: zona nou dezvoltata de case-vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2015 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica, Wireless, Dial-up)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare, Lemn), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, WC Serviciu), Bucatarie (Mobilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Acoperis, Curte)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare vinde casa individuala cu 4 camere, situata in Gilau, intr-o locatie ce dispune din plin de zone verzi si aer curat.
Imobilul cu regim de inaltime P+1E a fost finalizat in anul 2015 si are o suprafata utila de 125 mp, iar suprafata aferenta de teren este de 255 mp.
Compartimentarea a fost gandita astfel:
- parter: bucatarie, living, hol, o baie si o debara.
- etaj: 3 dormitoare, hol, o baie si 3 balcoane.
Casa dispune de foisor, finisaje de calitate, mobilier modern si personalizat.
Imobilul se vinde complet mobilat, cu toate dotarile noi.
Ideala ca si casa de vacanta.

BLITZ 19819CV

PERSOANA DE CONTACT
Vanzare casa de vacanta, 4 camere, 125 mp utili! In Gilau! Totul NOU! 5 Parerea agentului: Recomand cu incredere aceasta oferta persoanelor care doresc un imobil modern si personalizat, de asemenea casa este situata la o distanta rezonabila cu masina, fiind situata la cca 18 km de Cluj-Napoca.
Mihai Boia
Senior Broker I - Team Leader Floresti
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.