Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Vanzare apartament 2 camere, 40 mp, zona Stadionului CFR- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Gruia

62.500 € /negociabil 1.563 €/mp ID: X3SH10GHU ultima actualizare: 25-01-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Un apartament situat intr-o zona linistita de case, cu acces facil spre centrul orasului. Potrivit pentru un cuplu.
Poza 1: Vanzare apartament 2 camere, 40 mp, zona Stadionului CFR- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gruia
 • Thumbnail 1: Vanzare apartament 2 camere, 40 mp, zona Stadionului CFR- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gruia
 • Thumbnail 2: Vanzare apartament 2 camere, 40 mp, zona Stadionului CFR- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gruia
 • Thumbnail 3: Vanzare apartament 2 camere, 40 mp, zona Stadionului CFR- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gruia
 • Thumbnail 4: Vanzare apartament 2 camere, 40 mp, zona Stadionului CFR- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gruia
 • Thumbnail 5: Vanzare apartament 2 camere, 40 mp, zona Stadionului CFR- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gruia
 • Thumbnail 6: Vanzare apartament 2 camere, 40 mp, zona Stadionului CFR- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gruia
 • Thumbnail 7: Vanzare apartament 2 camere, 40 mp, zona Stadionului CFR- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gruia
 • Thumbnail 8: Vanzare apartament 2 camere, 40 mp, zona Stadionului CFR- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gruia
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 40 mp Suprafata construita: 48 mp Nr. camere: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. niveluri: 4 Tip comp.: semidecomandat Etaj: Parter Confort: 2
Vicii: nu sunt Vecinatati: magazine, blocuri de apartamente, statie de autobuz, case Tip locuinta: apartament Stadiu constructie: finalizata Tip imobil: bloc de apartamente Structura rezistenta: caramida An constructie: inainte de 1990 Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta)

Dotari

Bucatarie (Mobilata), Contorizare (Contor gaz, Apometre), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Alte detalii

Propunem spre vanzare apartament cu 2 camere situat in zona strazii Vanatorului, din cartierul Gruia. Apartamentul este pozitionat la parterul unui imobil cu 4 nivele si dispune de o suprafata utila de 40 mp. Compartimentarea este semidecomandata si este gandita astfel: living open-space cu bucataria, camera, baie si hol.
Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.
Se vinde complet mobilat.

PERSOANA DE CONTACT
Vanzare apartament 2 camere, 40 mp, zona Stadionului CFR- oferta inactiva 5 Parerea agentului: Un apartament situat intr-o zona linistita de case, cu acces facil spre centrul orasului. Potrivit pentru un cuplu.
Alina Pogacean
Broker I
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.