Teren intravilan de vanzare in zona strazii Somesului! 2830 mp, front de 58 ml!

Cluj-Napoca, Floresti

115.900 € /negociabil 41 €/mp ID: X3SH130P0 ultima actualizare: 12-05-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Teren ideal pentru investitie, pozitionat departe de zona fermei, intr-o locatie in plina dezvoltare.
Poza 1: Teren intravilan de vanzare in zona strazii Somesului! 2830 mp, front de 58 ml!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 1: Teren intravilan de vanzare in zona strazii Somesului! 2830 mp, front de 58 ml!, Cluj-Napoca,  Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata teren: 2830 mp Front stradal: 58 m Nr. fronturi stradale: 1 Latime drum acces: 5 Clasificare teren: intravilan Tip teren: constructii
Vicii: nu sunt Vecinatati: zona nou dezvoltata, terenuri Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati in zona

Acte, avize

CF

Alte detalii zona

Amenajare strazi (asfaltate)

Alte detalii

Blitz Imobiliare vinde teren intravilan pozitionat intr-o locatie nou dezvoltata din Floresti, in zona strazii Somesului.
Terenul are o suprafata de 2830 mp si front la strada de 58 ml.
Accesul se realizeaza pe un drum public asfaltat, cu o latime de 5 m.
Utilitatile (apa, canalizare, gaz, curent) sunt la o distanta de cca 10 m.
Terenul este ideal pentru dezvoltarea unui proiect rezidential.

BLITZ 23058TV

PERSOANA DE CONTACT
Teren intravilan de vanzare in zona strazii Somesului! 2830 mp, front de 58 ml! 4 Parerea agentului: Teren ideal pentru investitie, pozitionat departe de zona fermei, intr-o locatie in plina dezvoltare.
Horatiu Priscornita
Senior Broker II
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.