Teren de vanzare in zona LIDL, 1400 mp, front de 15 ml!

Cluj-Napoca, Floresti

149.000 € /negociabil 106 €/mp ID: X3SH130S9 ultima actualizare: 12-05-2017

Parerea agentului: Mi-a placut pozitionarea acestui teren, in apropierea principalelor zone de interes ale Florestiului.
Poza 1: Teren de vanzare in zona LIDL, 1400 mp, front de 15 ml!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 1: Teren de vanzare in zona LIDL, 1400 mp, front de 15 ml!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 2: Teren de vanzare in zona LIDL, 1400 mp, front de 15 ml!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 3: Teren de vanzare in zona LIDL, 1400 mp, front de 15 ml!, Cluj-Napoca,  Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata teren: 1400 mp Front stradal: 15 m Nr. fronturi stradale: 1 Clasificare teren: intravilan Tip teren: constructii
Vicii: nu sunt Vecinatati: zona nou dezvoltata de blocuri de apartamente, case Destinatie: rezidential

Utilitati

Apa, Canalizare

Acte, avize

CF, Certificat de Urbanism, PUZ

Alte detalii zona

Amenajare strazi (asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Oferim spre vanzare teren intravilan, situat in zona Lidl din Floresti, intr-o locatie linistita, de case/vile. Terenul are o suprafata totala de 1400 mp, cu un front stradal de 15 ml.
Accesul la teren se realizeaza pe un drum public.
Utilitatile precum apa si canalizarea se gasesc la frontul terenului.
Terenul dispune de extras de Carte Funciara, Certificat de Urbanism si PUZ.

BLITZ 23065TV

PERSOANA DE CONTACT
Teren de vanzare in zona LIDL, 1400 mp, front de 15 ml! Parerea agentului: Mi-a placut pozitionarea acestui teren, in apropierea principalelor zone de interes ale Florestiului.
Horatiu Priscornita
Senior Broker
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.