Teren de 1500 mp, front de 40 ml! Zona Valea Garbaului!

Cluj-Napoca, Floresti

92.500 € /negociabil 62 €/mp ID: X3SH130P1 ultima actualizare: 12-05-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Terenul este potrivit pentru construtia unei case. Ideal pentru cei care apreciaza linistea, aerul curat si zonele verzi.
Poza 1: Teren de 1500 mp, front de 40 ml! Zona Valea Garbaului!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 1: Teren de 1500 mp, front de 40 ml! Zona Valea Garbaului!, Cluj-Napoca,  Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata teren: 1500 mp Front stradal: 40 m Nr. fronturi stradale: 1 Latime drum acces: 4.5 Clasificare teren: intravilan Tip teren: constructii
Vicii: nu sunt Vecinatati: zona nou dezvoltata, terenuri Destinatie: rezidential

Utilitati

Apa, Gaz, Curent, Utilitati in zona

Acte, avize

CF

Alte detalii zona

Alte detalii

Blitz Imobiliare vinde teren intravilan pozitionat in Floresti, in zona strazii Valea Garbaului.
Terenul are o suprafata de 1500 mp si front la strada de 40 ml.
Utiliatile, apa, curent, gaz, sunt la frontul terenului iar canalizarea este de la cca 150 m.

BLITZ 23059TV

PERSOANA DE CONTACT
Teren de 1500 mp, front de 40 ml! Zona Valea Garbaului! 4 Parerea agentului: Terenul este potrivit pentru construtia unei case. Ideal pentru cei care apreciaza linistea, aerul curat si zonele verzi.
Horatiu Priscornita
Senior Broker
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.