Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!

Cluj-Napoca, Floresti

259.000 € /negociabil ID: X3SH1128G ultima actualizare: 02-10-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Este o casa cu o alura imperiala atent si solid construita care cauta sa raspunda tuturor nevoilor locuitorului prin spatiu, calitatea mobilierului, finisajelor interioare si exterioare, utilitatile fiind, de asemenea, ireprosabile.
Poza 1: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 1: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 2: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 3: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 4: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 5: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 6: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 7: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 8: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 9: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 10: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 11: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 12: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 13: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 14: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 15: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 16: Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba!, Cluj-Napoca, Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 220 mp Suprafata construita: 264 mp Suprafata teren: 620 mp Nr. camere: 5 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 4 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: zona nou dezvoltata de case-vile, mijloace de transport in comun Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2015 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica, Wireless, Dial-up)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Lemn), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Var), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Lemn)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, WC Serviciu), Bucatarie (Mobilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Scara interioara), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata), Mobilat (Complet)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare va ofera o casa cu o arhitectura deosebita ce poarta insemnele imperialului. Este o casa individuala, situata in Floresti, intr-o zona usor accesibila.
Casa dispune de o suprafata utila de 220 mp, iar suprafata aferenta de teren este colosala, de 620 mp, cu front stradal de 16 mp, are un regim de inaltime P+1E, iar compartamentarea este dispusa astfel: parterul format dintr-un living spatios, bucatarie, hol, dormitor, birou, spalatorie si o baie, iar etajul insumeaza trei dormitoare, fiecare cu baie proprie, un spatiu de depozitare (ce te va scuti de multe griji) cu urcare in pod si o terasa cu iesire din camera.
Interiorul locuintei este rafinar, armonizat cromatic marjand pe eleganta nonculorilor, dar si pe contrastul dintre alb si negru asezonat cu gri, iar impreuna dau un efect inedit de pauza cromatica sprijinit pe albul ce reflecta lumina si pe negrul ce absoarbe lumina. Inedit este si tavanul ce are o structura dreptunchiulara in relief cu lumini care ii amplifica forma.
Casa are si o gradina frumos amenajata, ce dispune de foisor cu gril, alee pavata si gazon, iar in curte se afla si o magazie pentru lemne.
Va asiguram ca dispune de finisaje de calitate si moderne: incalzire in pardoseala, centrala termica, geamuri termopan cu tamplarie PVC, acces cu telecomanda, iar ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca aceasta casa se vinde complet mobilata.

BLITZ 19876CV

PERSOANA DE CONTACT
Supercasa! Profita de ceea ce nu multi au oportunitatea sa aiba! 5 Parerea agentului: Este o casa cu o alura imperiala atent si solid construita care cauta sa raspunda tuturor nevoilor locuitorului prin spatiu, calitatea mobilierului, finisajelor interioare si exterioare, utilitatile fiind, de asemenea, ireprosabile.
Mihai Boia
Senior Broker I - Team Leader Floresti
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.