Spatiu ultracentral, 300 mp, 9 incaperi, zona Piata Unirii

Cluj-Napoca, Ultracentral

3.000 €/luna /negociabil 10,00 €/mp/luna ID: X3SH142CP ultima actualizare: 31-05-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Spatiu ultracentral, 300 mp, 9 incaperi, zona Piata Unirii, Cluj-Napoca,  Ultracentral
  • Thumbnail 1: Spatiu ultracentral, 300 mp, 9 incaperi, zona Piata Unirii, Cluj-Napoca,  Ultracentral
  • Thumbnail 2: Spatiu ultracentral, 300 mp, 9 incaperi, zona Piata Unirii, Cluj-Napoca,  Ultracentral
  • Thumbnail 3: Spatiu ultracentral, 300 mp, 9 incaperi, zona Piata Unirii, Cluj-Napoca,  Ultracentral
  • Thumbnail 4: Spatiu ultracentral, 300 mp, 9 incaperi, zona Piata Unirii, Cluj-Napoca,  Ultracentral
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 300 mp Suprafata construita: 360 mp Nr. niveluri: 2 Nr. incaperi: 9
Nr. grupuri sanitare: 2 Tip spatiu: birouri Inaltime spatiu: 3 Vicii: nu sunt Vecinatati: Piata Unirii, mijloace de transport in comun Stadiu constructie: exista Tip imobil: Cladire de birouri An constructie: inainte de 1990 Destinatie anterioara: Spatiu birouri Destinatie recomandata: Spatiu birouri

Utilitati

Sistem incalzire (Soba/Teracota); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare)

Finisaje

Podele (Gresie,Parchet); Iluminat (Lampi)

Dotari

Contorizare (Apometre); Dotari imobil (Acoperis)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal; Vad comercial

Alte detalii

Parerea agentului: Recomand spatiul pentru orice activitate de birou, fiind plasat intr-o zona buna.
Spatiu ultracentral ideal pentru cabinete notariale, cabinete de avocatura sau medicale. Localizat in Piata Unirii, la etajul 2 al unui imobil istoric, spatiul propus are o suprafata totala utila de 300 mp.
Spatiul este compus din 9 incaperi, 4 dintre ele cu trecere si cu o priveliste superba asupra Pietei Unirii.
In componenta, spatiul mai are 2 holuri generoase, 2 oficii si 2 grupuri sanitare.
BLITZ 23807SIB
pretinchiriere: 3000
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 10
monedainchiriereunitar: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Spatiu ultracentral, 300 mp, 9 incaperi, zona Piata Unirii 4
Andra Pop
Senior Broker I
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.