Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Spatiu pentru birouri , 35 mp, zona linistita- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Marasti

450 €/luna /negociabil 12,85 €/mp/luna ID: X3SH142BV ultima actualizare: 28-11-2016

Evaluarea specialistului
Poza 1: Spatiu pentru birouri , 35 mp, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 1: Spatiu pentru birouri , 35 mp, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 2: Spatiu pentru birouri , 35 mp, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 3: Spatiu pentru birouri , 35 mp, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 4: Spatiu pentru birouri , 35 mp, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 5: Spatiu pentru birouri , 35 mp, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 6: Spatiu pentru birouri , 35 mp, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Marasti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 35 mp Suprafata construita: 42 mp Nr. niveluri: 1 Comp. nivel: P+1 Nr. incaperi: 2
Nr. grupuri sanitare: 1 Tip spatiu: birouri Inaltime spatiu: 2.7 Vicii: nu sunt Vecinatati: blocuri de apartamente Stadiu constructie: exista Tip imobil: Bloc de apartamente An constructie: 2000 Destinatie anterioara: Spatiu birouri Destinatie recomandata: Spatiu birouri

Utilitati

Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Acces internet (Cablu,Fibra optica); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz,CATV)

Finisaje

Podele (Gresie,Parchet); Stare interior (Buna); Iluminat (Lampi,Spoturi); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal

Alte caracteristici

Acces (Auto,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Spatiu pretabil pentru orice activitate de birouri.
Spatiu pentru birouri, situat intr-un imobil de apartamente, format din 2 incaperi si un grup sanitar, pe o suprafata de 35 de mp. Acesta se situeaza la parter, si beneficiaza de locuri de parcare. Este situat intr-o zona linistita, cu acces facil.
pretinchiriere: 450
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 12.85
monedainchiriereunitar: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Spatiu pentru birouri , 35 mp, zona linistita- oferta inactiva 3
Paul Maluczan
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.