Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili

Cluj-Napoca, Exterior Vest

1.040.000 € +TVA /negociabil ID: X3SH140S1 ultima actualizare: 27-01-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 1: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 2: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 3: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 4: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 5: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 6: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 7: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 8: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 9: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 2000 mp Suprafata construita: 2400 mp Suprafata teren: 3400 mp Comp. nivel: open space + 2 birouri + 2 grupuri sanitare Nr. incaperi: 1
Tip spatiu: industrial Inaltime spatiu: 8.8 Vicii: nu sunt Vecinatati: case, terenuri Stadiu constructie: exista Tip imobil: Logistica Structura rezistenta: Metalica An constructie: 2010 Destinatie anterioara: spatii depozitare Destinatie recomandata: spatii depozitare, productie

Utilitati

Acces internet (Cablu,Dial-up,Fibra optica,Wireless); Utilitati generale (Curent,Apa,Gaz)

Finisaje

Podele (Beton); Stare interior (Buna); Iluminat (Lampi,Lumina naturala); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Iluminat stradal

Alte caracteristici

Alte caracteristici (Posibilitate compartimentare); Alte spatii utile (Parcare proprie); Acces (Auto,Auto in interiorul cladirii,Marfa,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Calitate impresionanta, pozitionare excelenta, acces tir fara restrictii.
Va atragem atentia asupra unui spatiu industrial (constructie 2010) cu suprafata de 2000 mp pozitionat in zona nodului de autostrada.
Compartimentarea este astfel gandita: open space, 2 birouri si 2 grupuri sanitare. Constructia este de tip sandwich. Inaltimea la mijloc de 8.8 m. Dispune de 4 usi pentru acces TIR cu inaltimea de 4,8 m si latimea de 4,5 m.
Suprafata aferenta de teren este de 3400 mp.
pretvanzare: 1040000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 520
monedavanzaremp: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili 5
Paul Maluczan
Senior Broker - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Oferte similare
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.