Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili

Cluj-Napoca, Exterior Vest

1.040.000 € +TVA /negociabil ID: X3SH140S1 ultima actualizare: 27-01-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 1: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 2: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 3: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 4: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 5: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 6: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 7: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 8: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
 • Thumbnail 9: Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili, Cluj-Napoca, Exterior Vest
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 2000 mp Suprafata construita: 2400 mp Suprafata teren: 3400 mp Comp. nivel: open space + 2 birouri + 2 grupuri sanitare Nr. incaperi: 1
Tip spatiu: industrial Inaltime spatiu: 8.8 Vicii: nu sunt Vecinatati: case, terenuri Stadiu constructie: exista Tip imobil: Logistica Structura rezistenta: Metalica An constructie: 2010 Destinatie anterioara: spatii depozitare Destinatie recomandata: spatii depozitare, productie

Utilitati

Acces internet (Cablu,Dial-up,Fibra optica,Wireless); Utilitati generale (Curent,Apa,Gaz)

Finisaje

Podele (Beton); Stare interior (Buna); Iluminat (Lampi,Lumina naturala); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Iluminat stradal

Alte caracteristici

Alte caracteristici (Posibilitate compartimentare); Alte spatii utile (Parcare proprie); Acces (Auto,Auto in interiorul cladirii,Marfa,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Calitate impresionanta, pozitionare excelenta, acces tir fara restrictii.
Va atragem atentia asupra unui spatiu industrial (constructie 2010) cu suprafata de 2000 mp pozitionat in zona nodului de autostrada.
Compartimentarea este astfel gandita: open space, 2 birouri si 2 grupuri sanitare. Constructia este de tip sandwich. Inaltimea la mijloc de 8.8 m. Dispune de 4 usi pentru acces TIR cu inaltimea de 4,8 m si latimea de 4,5 m.
Suprafata aferenta de teren este de 3400 mp.
pretvanzare: 1040000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 520
monedavanzaremp: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Spatiu industrial NOU cu 2000 mp utili 5
Paul Maluczan
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Oferte similare
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.