Spatiu industrial constructie noua cu 780 mp utili!

Cluj-Napoca, Floresti

3.120 €/luna + TVA /negociabil 4,00 €/mp/luna + TVA ID: X3SH140NI ultima actualizare: 24-04-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Spatiu industrial constructie noua cu 780 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 1: Spatiu industrial constructie noua cu 780 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 2: Spatiu industrial constructie noua cu 780 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 3: Spatiu industrial constructie noua cu 780 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 4: Spatiu industrial constructie noua cu 780 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 5: Spatiu industrial constructie noua cu 780 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 6: Spatiu industrial constructie noua cu 780 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 7: Spatiu industrial constructie noua cu 780 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 780 mp Suprafata construita: 936 mp Nr. parcari: 10 Comp. nivel: open space Nr. incaperi: 1
Nr. grupuri sanitare: 1 Tip spatiu: industrial Inaltime spatiu: 9 Vicii: nu sunt Vecinatati: spatii industriale, spatii pentru birouri, Metro, centrul comercial Polus Center Stadiu constructie: exista Tip imobil: Logistica Structura rezistenta: Metalica An constructie: 2006 Destinatie anterioara: spatiu de depozitare si productie Destinatie recomandata: spatiu de depozitare si productie

Utilitati

Climatizare (Aeroterme); Acces internet (Dial-up,Wireless); Utilitati generale (Curent,Apa,Gaz)

Finisaje

Podele (Beton); Stare interior (Buna); Iluminat (Lampi,Lumina naturala)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate,Pietruite); Iluminat stradal

Alte caracteristici

Alte caracteristici (Posibilitate compartimentare); Alte spatii utile (Parcare proprie); Acces (Auto,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Un spatiu tip open space foarte potrivit pentru o activitate de depozitare si logistica. In plus spatiul beneficiaza de acces imediat la strada Avram Iancu.
Se ofera un spatiu industrial de inchiriat cu acces excelent, respectiv spatiul este pozitionat in zona stazii Avram Iancu, din Floresti, la cateva minute de mers cu masina de nodul de autostrada Transilvania. Hala este constructie noua, finalizata in anul 2006, pe structura metalica, cu o inaltime ce variaza intre 5 si 9 m.
Suprafata utila de 780 mp este tip open space.
In curtea imobilului sunt disponibile 10 locuri de parcare.
BLITZ 22351SII
pretinchiriere: 3120
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 4
monedainchiriereunitar: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Spatiu industrial constructie noua cu 780 mp utili! 5
Paul Maluczan
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.