Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom

Cluj-Napoca, Marasti

350.000 € /negociabil ID: X3SH142BH ultima actualizare: 06-04-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 1: Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 2: Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 3: Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 4: Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 5: Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 6: Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 7: Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 8: Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 9: Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom, Cluj-Napoca, Marasti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 300 mp Suprafata construita: 360 mp Vitrina: 1 Latime vitrina: 4 Nr. incaperi: 8
Nr. grupuri sanitare: 3 Tip spatiu: comercial Inaltime spatiu: 3.7 Clasa birouri: C Vicii: nu sunt Vecinatati: blocuri de apartamente Stadiu constructie: exista Tip imobil: Casa/Vila An constructie: 2000 Destinatie anterioara: Spatiu comercial Destinatie recomandata: spatiu comercial

Utilitati

Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Acces internet (Cablu,Fibra optica); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz,CATV)

Finisaje

Podele (Gresie,Parchet); Stare interior (Necesita renovare); Iluminat (Lampi,Lumina naturala); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz); Dotari imobil (Acoperis,Curte,Lift)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Iluminat stradal

Alte caracteristici

Acces (Auto,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Spatiu pretabil pentru orice tip de activitate comerciala. Necesita lucrari de renovare.
Spatiu comercial, cu o suprafata de 300 de mp, desfasurat pe demisol, parter si etaj. La demisol avem o incapere de tip open space, si 2 spatii de depozitare, la parter avem o incapere de tip open space, o baie, si un spatiu de depozitare, iar la etaj avem 3 incaperi si un grup sanitar. Spatiul beneficiaza de vitrina si acces din strada, si este situat intr-o zona cu trafic. Acesta se preteaza pentru sediu firma, showroom, si necesita reamenajari.
pretvanzare: 350000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 1166.66
monedavanzaremp: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Spatiu comercial pretabil pentru sediu firma/showroom 2
Paul Maluczan
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.