Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Manastur

132.000 € /negociabil ID: X3SH142CS ultima actualizare: 07-04-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 1: Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 2: Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 3: Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 4: Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 5: Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 6: Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 7: Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 8: Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 9: Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 78 mp Suprafata construita: 93.6 mp Nr. niveluri: 4 Comp. nivel: P+4 Nr. incaperi: 4
Nr. grupuri sanitare: 1 Tip spatiu: comercial Inaltime spatiu: 2.7 Vicii: nu sunt Vecinatati: blocuri de apartamente Stadiu constructie: exista Tip imobil: Bloc de apartamente An constructie: inainte de 1990 Destinatie recomandata: spatiu comercial

Utilitati

Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Acces internet (Cablu,Fibra optica); Utilitati generale (Curent,Curent trifazic,Apa,Canalizare,Gaz,CATV)

Finisaje

Podele (Gresie,Parchet); Iluminat (Lampi,Spoturi,Lumina naturala); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal

Alte caracteristici

Acces (Auto)

Alte detalii

Parerea agentului: Spatiu pretabil pentru activitati comerciale.
Spatiu comercial situat la parterul unui imobil de apartamente, cu o suprafata de 78 de mp, format din 3 incaperi, o bucatarie si o baie. Acesta este pretabil pentru activitati comerciale care nu presupun activitatea de alimentatie publica. Spatiul beneficiaza de 2 cai de acces, atat din strada cat si din casa scarii, un beci cu o suprafata de 20 de mp, si detine 2 garaje, ambele putand fi achizitionate contra cost. Spatiul este pretabil pentru activitati de comert, puncte de lucru birouri care au activitate cu publicul, comert cu amanuntul. Are toate utilitatile separate.
pretvanzare: 132000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 1692.3
monedavanzaremp: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Spatiu comercial pentru comert cu amanuntul!- oferta inactiva 3
Andra Pop
Senior Broker
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.