Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Spatiu comercial, 90 mp, zona cu vad!- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Manastur

115.000 € /negociabil ID: X3SH142CE ultima actualizare: 27-01-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Spatiu comercial, 90 mp, zona cu vad!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Manastur
  • Thumbnail 1: Spatiu comercial, 90 mp, zona cu vad!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Manastur
  • Thumbnail 2: Spatiu comercial, 90 mp, zona cu vad!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Manastur
  • Thumbnail 3: Spatiu comercial, 90 mp, zona cu vad!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Manastur
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 90 mp Suprafata construita: 108 mp Nr. niveluri: 10 Nr. incaperi: 2
Nr. grupuri sanitare: 1 Tip spatiu: comercial Inaltime spatiu: 4 Vicii: nu sunt Vecinatati: blocuri de apartamente Stadiu constructie: exista Tip imobil: Bloc de apartamente An constructie: inainte de 1990 Destinatie recomandata: spatiu comercial

Utilitati

Acces internet (Cablu,Fibra optica); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz,CATV)

Finisaje

Stare interior (Necesita renovare); Iluminat (Lampi,Spoturi); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Iluminat stradal; Vad comercial

Alte caracteristici

Acces (Auto)

Alte detalii

Parerea agentului: Spatiu pretabil pentru activitati comerciale.
Spatiu comercial de vanzare, localizat la parterul unui imobil de locuinte, constructie veche. Suparafata totala utila este de 90 mp. Vitrine generoase si posibilitate de recompartimentare. Pretabil pentru orice activitate comerciala. Spatiul necesita reamenajari.
pretvanzare: 115000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 1277.77
monedavanzaremp: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Spatiu comercial, 90 mp, zona cu vad!- oferta inactiva 4
Paul Maluczan
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.