Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!

Cluj-Napoca, Faget

999.000 € /negociabil ID: X3SH1119D ultima actualizare: 08-06-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Pentru cei care doresc ceva deosebit! Casa la cheie, ce ofera conditii de top: suprafata utila generoasa, gradina mare, spa cu dotari de ultima generatie.
Poza 1: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 1: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 2: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 3: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 4: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 5: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 6: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 7: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 8: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 9: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 10: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 11: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 12: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 13: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 14: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 15: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 16: Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu!, Cluj-Napoca, Faget
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 507 mp Suprafata construita: 608.4 mp Suprafata teren: 2400 mp Nr. camere: 4 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 4 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: Case vile, terenuri Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2010 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Gaz), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari

Alte spatii utile (Pivnita, Spatiu depozitare, Dressing, WC Serviciu, Anexe), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Jacuzzi, Scara interioara), Dotari imobil (Acoperis, Gradina amenajata, Piscina interioara, Sauna), Mobilat (Complet)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Acolo unde se imbina arhitectura moderna cu o locatie de vis, o suprafata generoasa si finisaje de LUX rezulta o superba proprietate de vanzare.
In mijlocul naturii, respectiv in zona Faget, aceasta proprietate este formata dintr-o casa individuala cu o suprafata totala utila de 507 mp si o casa de oaspeti, pe o suprafata de teren generoasa, de 2400 mp.
Gradina este frumos amenajata cu gazon, arbusti ornamentali, livada, alei pietruite, fantana si zona de barbeque.
Suprafata toata a casei este de 507 mp desfasurata pe P+E, astfel:
Parter: o zona de spa ce ofera piscina, loc hobby, sauna, baie, jacuzzi pentru 6 persoane, centrala termica, pivnita si camara.
Etaj: 2 dormitoare, 2 bai, dresing, bucatarie, dining, living si o terasa ce ofera o priveliste superba. Tot la etaj se afla si un apartament cu acces atat din casa cat si din exteriorul casei, format din living, dormitor, baie, dressing fiind ideal pentru camera pentru copii, casa de oaspeti.
Casa este constructie 2010, are izolatie de 10 cm, iar incalzirea se face pe gaz si panouri solare.
In ceea ce priveste finsiajele acestea sunt moderne, au fost folosite materiale de calitate, inclusiv piatra naturala, iar casa are incalzire in pardoseala.
In ceea ce priveste mobilierul, acesta este din pal si lemn masiv personalizat pe spatiu, imbracand frumos intreaga casa.
Se ofera spre vanzare cu toate dotarile actuale.

PERSOANA DE CONTACT
Proprietate unica! De LUX! 507 mp utili cu 2400 mp gradina si SPA propriu! 5 Parerea agentului: Pentru cei care doresc ceva deosebit! Casa la cheie, ce ofera conditii de top: suprafata utila generoasa, gradina mare, spa cu dotari de ultima generatie.
Razvan Suciu
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.