Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita

Cluj-Napoca, Dambul Rotund

885.000 € /negociabil ID: X3SH112AD ultima actualizare: 27-01-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: O proprietate cu o amprenta exclusivista situata intr-o zona exclusiv de case, finisata si echipata la cele mai inalte standarde, cu doua piscine si un foisor ultramodern.
Poza 1: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 1: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 2: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 3: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 4: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 5: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 6: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 7: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 8: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 9: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 10: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 11: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 12: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 13: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 14: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
 • Thumbnail 15: Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita, Cluj-Napoca, Dambul Rotund
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 432 mp Suprafata construita: 540 mp Suprafata teren: 1920 mp Nr. camere: 5 Nr. balcoane: 2 Nr. bucatarii: 2 Nr. bai: 4 Nr. locuri parcare: 5
Vicii: nu sunt Vecinatati: case Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2011 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (PVC), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, Dressing), Bucatarie (Mobilata), Contorizare (Apometre), Diverse (Semineu), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata, Piscina exterioara), Mobilat (Complet)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Propunem spre vanzare vila de lux, situata intr-o zona linistita din cartierul Dambul Rotund.
Finisata cu materiale de cea mai inalta calitate, vila are o suprafata utila de 432 mp, iar terenul are 1920 mp. Constructia este dispusa D+P+E1+E2, fiind compartimentata astfel:
Demisol: bucatarie de 60 mp, spatiu de depozitare, camera tehnica, dressing si hol;
Parter: bucatarie, baie, living open space, dressing si hol;
Etaj 1: 3 dormitoare, baie, 2 dressing-uri, 2 balcoane si o baie de serviciu;
Etaj 2: dormitor, baie cu cada hidromasaj, dressing, terasa panoramica.
Vila a fost finalizata in 2011, are incalzirea prin pardoseala, aceasta fiind placata cu marmura onix si parchet din lemn masiv, tamplaria este realizata din lemn stratificat Meranti, iar finisajul peretilor este realizat cu tapet.
Curtea vilei, deosebit amenajata, are in componenta un foisor din sticla de 85 mp cu incalzire in pardoseala si climatizare, baie, dusuri, complet mobilat. Are suprafata totala de 1925 mp, din care 1200 mp sunt amenajati cu vegetatie, gazon cu sistem de irigare automat si mobilier de gradina si o piscina de 90 mp (cu pompe si sistem de autocuratare), toata proprietatea fiind securizata cu camere video.
Casa se vinde complet mobilata.

PERSOANA DE CONTACT
Proprietate exclusivista, ultrafinisata, dotari multiple, zona linistita 5 Parerea agentului: O proprietate cu o amprenta exclusivista situata intr-o zona exclusiv de case, finisata si echipata la cele mai inalte standarde, cu doua piscine si un foisor ultramodern.
Bogdan Bucur
Senior Broker I - Induction Trainer Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.