Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Semicentral

495.000 € /negociabil ID: X3SH14283 ultima actualizare: 12-09-2016
Poza 1: Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Semicentral
  • Thumbnail 1: Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Semicentral
  • Thumbnail 2: Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Semicentral
  • Thumbnail 3: Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Semicentral
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 580 mp Suprafata construita: 696 mp Suprafata teren: 360 mp Nr. parcari: 4 Nr. niveluri: 2 Comp. nivel: Pensiunea dispune de 9 incaperi, sala de luat masa, receptie, 9 grupuri sanitare, o incapere unde este amenajat un bar iar casa este compartimentata astfel :4 incaperi si 2 grupuri sanitare. Vitrina: 1 Mansarda: 1 Nr. incaperi: 15
Nr. grupuri sanitare: 11 Suprafata curte: 100 Tip spatiu: comercial Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile, blocuri de apartamente Stadiu constructie: exista Tip imobil: Casa/Vila Destinatie anterioara: pensiune si spatiu de locuit Destinatie recomandata: Pensiune si spatiu de locuit

Utilitati

Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Climatizare (Aer conditionat); Acces internet (Cablu,Fibra optica); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior); Podele (Gresie,Parchet); Stare interior (Buna); Iluminat (Spoturi,Lumina naturala); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz); Dotari imobil (Acoperis,Curte,Cafenea/Restaurant)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal; Vad comercial

Alte caracteristici

Alte spatii utile (Parcare proprie,Spatiu verde amenajat); Acces (Auto,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Pensiune ce se poate cumpara ca si afacere la cheie sau nu, plus casa de locuit la pachet. Imobilul cu suprafata totala de 580 mp se preteaza atat pentru pensiune cat si pentru clinica, cladire de birouri etc.
Oferta deosebita: vanzare pensiune functionala plus casa pentru locuit. Proprietatea este situata in zona semicentrala, locatie ce ofera acces facil, usor de identificat, cu front la strada, insa care beneficiaza de liniste.
Suprafata totala a celor doua imobile este de 580 mp utili, cu teren aferent de 360 mp. Pensiunea are o suprafata utila de 400 mp cu o capacitate de 9 camere fiecare cu grup sanitar propriu, sala de mese, receptie si un bar cu suprafata de 50 mp cu vitrina la strada. Regimul de inaltime este P+2E+M.
Casa este dispusa pe P+E si este compusa din living, bucatarie, 3 dormitoare si 2 bai. Suprafata utila a casei este de 180 mp.
Pensiunea se poate achizitiona ca si Afacere la Cheie sau nu, fiind pretabila si pentru o clinica particulara, centru medical, birouri, camin batrani.
Din suprafata totala a terenului, 100 mp din curtea interioara sunt amenajati.
pretvanzare: 495000
monedavanzare: EUR
monedavanzaremp:

PERSOANA DE CONTACT
Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva
Paul Maluczan
Senior Broker - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.