Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Semicentral

495.000 € /negociabil ID: X3SH14283 ultima actualizare: 12-09-2016
Poza 1: Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Semicentral
  • Thumbnail 1: Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Semicentral
  • Thumbnail 2: Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Semicentral
  • Thumbnail 3: Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva, Cluj-Napoca,  Semicentral
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 580 mp Suprafata construita: 696 mp Suprafata teren: 360 mp Nr. parcari: 4 Nr. niveluri: 2 Comp. nivel: Pensiunea dispune de 9 incaperi, sala de luat masa, receptie, 9 grupuri sanitare, o incapere unde este amenajat un bar iar casa este compartimentata astfel :4 incaperi si 2 grupuri sanitare. Vitrina: 1 Mansarda: 1 Nr. incaperi: 15
Nr. grupuri sanitare: 11 Suprafata curte: 100 Tip spatiu: comercial Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile, blocuri de apartamente Stadiu constructie: exista Tip imobil: Casa/Vila Destinatie anterioara: pensiune si spatiu de locuit Destinatie recomandata: Pensiune si spatiu de locuit

Utilitati

Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Climatizare (Aer conditionat); Acces internet (Cablu,Fibra optica); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior); Podele (Gresie,Parchet); Stare interior (Buna); Iluminat (Spoturi,Lumina naturala); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz); Dotari imobil (Acoperis,Curte,Cafenea/Restaurant)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal; Vad comercial

Alte caracteristici

Alte spatii utile (Parcare proprie,Spatiu verde amenajat); Acces (Auto,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Pensiune ce se poate cumpara ca si afacere la cheie sau nu, plus casa de locuit la pachet. Imobilul cu suprafata totala de 580 mp se preteaza atat pentru pensiune cat si pentru clinica, cladire de birouri etc.
Oferta deosebita: vanzare pensiune functionala plus casa pentru locuit. Proprietatea este situata in zona semicentrala, locatie ce ofera acces facil, usor de identificat, cu front la strada, insa care beneficiaza de liniste.
Suprafata totala a celor doua imobile este de 580 mp utili, cu teren aferent de 360 mp. Pensiunea are o suprafata utila de 400 mp cu o capacitate de 9 camere fiecare cu grup sanitar propriu, sala de mese, receptie si un bar cu suprafata de 50 mp cu vitrina la strada. Regimul de inaltime este P+2E+M.
Casa este dispusa pe P+E si este compusa din living, bucatarie, 3 dormitoare si 2 bai. Suprafata utila a casei este de 180 mp.
Pensiunea se poate achizitiona ca si Afacere la Cheie sau nu, fiind pretabila si pentru o clinica particulara, centru medical, birouri, camin batrani.
Din suprafata totala a terenului, 100 mp din curtea interioara sunt amenajati.
pretvanzare: 495000
monedavanzare: EUR
monedavanzaremp:

PERSOANA DE CONTACT
Pensiune plus casa de locuit, 580 mp utili, multiple posibilitati de exploatare!- oferta inactiva
Paul Maluczan
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.