Hala la sosea principala cu front mare! 600 mp utili si 450 mp teren!

Cluj-Napoca, Dambul Rotund

390.000 € +TVA /negociabil ID: X3SH141RB ultima actualizare: 17-08-2016

Evaluarea specialistului
Poza 1: Hala la sosea principala cu front mare! 600 mp utili si 450 mp teren!, Cluj-Napoca,  Dambul Rotund
  • Thumbnail 1: Hala la sosea principala cu front mare! 600 mp utili si 450 mp teren!, Cluj-Napoca,  Dambul Rotund
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 600 mp Suprafata construita: 744 mp Comp. nivel: open space cu posibilitate de compartimentare Nr. incaperi: 1
Nr. grupuri sanitare: 4 Tip spatiu: industrial Inaltime spatiu: 7 Vicii: nu sunt Vecinatati: sedii firme, hale Stadiu constructie: exista Tip imobil: Logistica Structura rezistenta: Prefabricate An constructie: 2000 Destinatie anterioara: hala Destinatie recomandata: hala

Utilitati

Sistem incalzire (Termoficare); Utilitati generale (Curent trifazic,Apa,Gaz)

Finisaje

Podele (Beton); Stare interior (Buna); Iluminat (Lumina naturala); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Dotari imobil (Acoperis,Curte)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal

Alte caracteristici

Alte caracteristici (Locatie imprejmuita cu gard,Posibilitate compartimentare); Alte spatii utile (Spatiu depozitare,Parcare proprie); Acces (Auto,TIR,Marfa,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Hala cu potential deosebit, situata in apropierea unei sosele nationale, cu front mare la strada si posibilitati multiple de exploatare.
Oferim spre vanzare spatiu industrial, situat in cartierul Dambul Rotund.
Hala are o suprafata utila de 600 mp si 4 grupuri. Frontul este de 30 de m la sosea, dispune de 2 accese si o suprafata de teren de cca 450 mp pe langa amprenta la sol.
Hala este formata dintr-un spatiu tip open space si are o inaltime de 7 m la streasina si de cca 9 m la coama.
Dispune de un pod rualnt de 12.5 tone cu inaltime la carlig de 5.8 m. Dispune de asemenea de acces usa tir de 4.6 m, fara rampa, dar si un acces secundar de 3.5 m.
pretvanzare: 390000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 650
monedavanzaremp: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Hala la sosea principala cu front mare! 600 mp utili si 450 mp teren! 5
Paul Maluczan
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.