Garsoniera 39 mp, finalizare 2018, zona strazii Fabricii

Cluj-Napoca, Marasti

52.650 € /negociabil 1.350 €/mp ID: X3SH10JL9 ultima actualizare: 25-09-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Garsoniera situata intr-un ansamblu rezidential, cu acces facil spre centrul orasului, dispunand de o panorama deosebita.
Poza 1: Garsoniera 39 mp, finalizare 2018, zona strazii Fabricii, Cluj-Napoca,  Marasti
  • Thumbnail 1: Garsoniera 39 mp, finalizare 2018, zona strazii Fabricii, Cluj-Napoca,  Marasti
  • Thumbnail 2: Garsoniera 39 mp, finalizare 2018, zona strazii Fabricii, Cluj-Napoca,  Marasti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 39 mp Suprafata construita: 46.8 mp Nr. camere: 1 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. niveluri: 8 Tip comp.: semidecomandat Etaj: Etaj 8
Vicii: nu sunt Vecinatati: mijloace de transport in comun, blocuri de apartamente Tip locuinta: garsoniera Stadiu constructie: in constructie Tip imobil: bloc de apartamente Structura rezistenta: caramida An constructie: 2018 Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere)

Finisaje

Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Izolatii termice (Exterior)

Dotari

Contorizare (Contor gaz, Apometre), Dotari imobil (Interfon, Lift)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Alte detalii

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare garsoniera situata in zona strazii Fabricii. Aceasta este pozitionata la etajul 8 intr-un imobil cu 8 niveluri si dispune de o suprafata utila de 39 mp.
Compartimentarea garsonierei este semidecomandata, gandita astfel: camera de zi, bucatarie + loc de luat masa, baie, hol si balcon. Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.
Se ofera spre vanzare la stadiul de semifinisat cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti.

BLITZ 26283AV

PERSOANA DE CONTACT
Garsoniera 39 mp, finalizare 2018, zona strazii Fabricii 4 Parerea agentului: Garsoniera situata intr-un ansamblu rezidential, cu acces facil spre centrul orasului, dispunand de o panorama deosebita.
Razvan Indolean
Broker II
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.