Duplex de vanzare, 146 mp utili, teren de 200 mp, zona Casa Radio!

Cluj-Napoca, Grigorescu

170.000 € ID: X3SH112F7 ultima actualizare: 19-05-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Duplex situat intr-o zona linistita, potrivit pentru o familie care doreste sa il amenajeze dupa propriul plac.
Poza 1: Duplex de vanzare, 146 mp utili, teren de 200 mp, zona Casa Radio!, Cluj-Napoca, Grigorescu
 • Thumbnail 1: Duplex de vanzare, 146 mp utili, teren de 200 mp, zona Casa Radio!, Cluj-Napoca, Grigorescu
 • Thumbnail 2: Duplex de vanzare, 146 mp utili, teren de 200 mp, zona Casa Radio!, Cluj-Napoca, Grigorescu
 • Thumbnail 3: Duplex de vanzare, 146 mp utili, teren de 200 mp, zona Casa Radio!, Cluj-Napoca, Grigorescu
 • Thumbnail 4: Duplex de vanzare, 146 mp utili, teren de 200 mp, zona Casa Radio!, Cluj-Napoca, Grigorescu
 • Thumbnail 5: Duplex de vanzare, 146 mp utili, teren de 200 mp, zona Casa Radio!, Cluj-Napoca, Grigorescu
 • Thumbnail 6: Duplex de vanzare, 146 mp utili, teren de 200 mp, zona Casa Radio!, Cluj-Napoca, Grigorescu
 • Thumbnail 7: Duplex de vanzare, 146 mp utili, teren de 200 mp, zona Casa Radio!, Cluj-Napoca, Grigorescu
 • Thumbnail 8: Duplex de vanzare, 146 mp utili, teren de 200 mp, zona Casa Radio!, Cluj-Napoca, Grigorescu
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 146 mp Suprafata construita: 175.2 mp Suprafata teren: 200 mp Nr. camere: 5 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 3 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile Stadiu constructie: in constructie Structura rezistenta: caramida An constructie: 2017 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz), Sistem incalzire (Centrala proprie, Incalzire pardoseala)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Dressing), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Scara interioara), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare duplex situat in zona Casa Radio a cartierului Grigorescu. Acesta dispune de o suprafata utila de 146 mp, teren de 200 mp si un front stradal de 25 ml.
Duplexul este desfasurat pe 2 nivele P+E, dupa cum urmeaza:
la parter: camera de zi + sufragerie, bucatarie, hol, baie si terasa;
la etaj: 3 dormitoare, dressing, 2 bai, dintre care una de serviciu si balcon.
Beneficiaza de izolatie cu polistiren de 10 cm, acoperis din tigla, caramida Porotherm, centrala termica pe gaz, geamuri termopan Rehau cu 3 sticle si 7 camere, incalzire prin pardoseala, precum si gradina amenajata cu gazon.
Se vinde la stadiul de semifinisat cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti.

BLITZ 25107CV

PERSOANA DE CONTACT
Duplex de vanzare, 146 mp utili, teren de 200 mp, zona Casa Radio! 5 Parerea agentului: Duplex situat intr-o zona linistita, potrivit pentru o familie care doreste sa il amenajeze dupa propriul plac.
Bogdan Bucur
Senior Broker - Induction Trainer Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.