Duplex, 140 mp, teren 250 mp, priveliste deosebita!

Cluj-Napoca, Borhanci

139.900 € /negociabil ID: X3SH111NI ultima actualizare: 23-06-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Proiect in zona Borhanci, cu arhitectura moderna si priveliste deosebita. Constructia este realizata la un nivel de calitate superioara.
Poza 1: Duplex, 140 mp, teren 250 mp, priveliste deosebita!, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 1: Duplex, 140 mp, teren 250 mp, priveliste deosebita!, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 2: Duplex, 140 mp, teren 250 mp, priveliste deosebita!, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 3: Duplex, 140 mp, teren 250 mp, priveliste deosebita!, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 4: Duplex, 140 mp, teren 250 mp, priveliste deosebita!, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 5: Duplex, 140 mp, teren 250 mp, priveliste deosebita!, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 6: Duplex, 140 mp, teren 250 mp, priveliste deosebita!, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 7: Duplex, 140 mp, teren 250 mp, priveliste deosebita!, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 8: Duplex, 140 mp, teren 250 mp, priveliste deosebita!, Cluj-Napoca, Borhanci
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 140 mp Suprafata construita: 168 mp Suprafata teren: 250 mp Nr. camere: 4 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 3 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: statie de autobuz Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2015 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Rulouri/Obloane (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (WC Serviciu), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Acoperis, Gradina amenajata), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

De vanzare duplex situat in cartierul Borhanci.
Duplexul este dispus pe P+E, are o suprafata totala de 140 mp, teren de 250 mp si un front stradal de 12 ml. Este constructie noua, finalizata in decembrie 2015 si este compusa din: P: living+bucatarie si 1 baie;
E: 3 dormitoare, 1 baie si 1 WC de serviciu.
Dotarile duplexului sunt: centrala termica porprie pe gaz si pe curent, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa din termopan. Dispune de gradina amenajata.
Se ofera la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta si peterii gletuiti.

BLITZ 19783CV

PERSOANA DE CONTACT
Duplex, 140 mp, teren 250 mp, priveliste deosebita! 3 Parerea agentului: Proiect in zona Borhanci, cu arhitectura moderna si priveliste deosebita. Constructia este realizata la un nivel de calitate superioara.
Bogdan Bucur
Senior Broker I - Induction Trainer Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.