Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Borhanci

135.000 € /negociabil ID: X3SH111U4 ultima actualizare: 12-08-2016

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Duplex spatios, situat intr-o zona rezidentiala linistita. Este potrivit pentru o familie.
Poza 1: Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 1: Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 2: Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 3: Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 4: Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 5: Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 6: Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 7: Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 8: Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Thumbnail 9: Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Borhanci
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 120 mp Suprafata construita: 144 mp Suprafata teren: 250 mp Nr. camere: 4 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 3 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case,vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2016 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere, Incalzire pardoseala), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Vanzare duplex situat intr-o zona rezidentiala de case si vile.
Imobilul este constructie noua, finalizata in anul 2016, realizata din caramida Porotherm Profi 38 si beneficiaza de izolatie termica exterioara cu polistiren de 10 cm de tip EPS 100.
Imobilul are o suprafata utila de 120 mp si este dispus pe 2 nivele, P+E, astfel:
Parter: living, bucatarie, baie, debara, hol, casa scarii si terasa
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, hol si balcon.
Imobilul este dotat cu centrala termica si sistem de incalzire prin pardoseala, usa de la intrare si geamuri termopan cu tamplarie din PVC. Acoperisul este din tabla.
Terenul aferent imobilului este de 250 mp, iar frontul stradal este de 12 ml.
Gradina este amenajata cu pavaj si gazon.
Imobilul se vinde la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti.

PERSOANA DE CONTACT
Duplex 120 mp, 250 mp teren, imobil nou, semifinisat- oferta inactiva 5 Parerea agentului: Duplex spatios, situat intr-o zona rezidentiala linistita. Este potrivit pentru o familie.
Razvan Suciu
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.