Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Duplex, 103 mp utili, 202 mp teren, semifinisat, zona linistita- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Baciu

92.500 € /negociabil ID: X3SH112AF ultima actualizare: 28-02-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: O casa situata intr-o zona linistita, potrivita pentru o familie.
Poza 1: Duplex, 103 mp utili, 202 mp teren, semifinisat, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 1: Duplex, 103 mp utili, 202 mp teren, semifinisat, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 2: Duplex, 103 mp utili, 202 mp teren, semifinisat, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 3: Duplex, 103 mp utili, 202 mp teren, semifinisat, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 4: Duplex, 103 mp utili, 202 mp teren, semifinisat, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 5: Duplex, 103 mp utili, 202 mp teren, semifinisat, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 6: Duplex, 103 mp utili, 202 mp teren, semifinisat, zona linistita- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Baciu
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 103 mp Suprafata construita: 123.6 mp Suprafata teren: 202 mp Nr. camere: 4 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/terenuri, statie de autobuz Stadiu constructie: in constructie Structura rezistenta: caramida An constructie: 2017 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Dressing), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Scara interioara), Dotari imobil (Acoperis, Gradina), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Vanzare duplex situat intr-o zona rezidentiala linistita, din cartierul Baciu intr-o locatie cu acces foarte usor din strada Calea Baciului, la o distanta de aproximativ 300 m de statia de autobuz.
Imobilul este constructie noua si va fi finalizat in anul 2017. Are o suprafata utila de 103 mp si este dispus pe 2 nivele, P+E, astfel:
Parter: living, bucatarie, baie, hol, spatiu depozitare, camara, terasa acoperita de 21 mp;
Etaj: 2 dormitoare, baie, hol, dressing si balcon de 16 mp.
Duplexul are acoperis din tigla metalica si se va preda la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti, centrala termica si calorifere. De asemenea, imobilul va beneficia de izolatie termica exterioara, cu vata bazaltica.
Suprafata de teren aferenta imobilului este de 202 mp.
Se vinde la stadiul semifinisat, cu vopsea lavabila in interior, terasele finisate conform proiect (lemn masiv), izolatie ecologica, centrala termica pe gaz, calorifere si panouri solare.
Gradina va fi amenajata cu gazon.
Pretul imobilului include TVA de 5%.

PERSOANA DE CONTACT
Duplex, 103 mp utili, 202 mp teren, semifinisat, zona linistita- oferta inactiva 5 Parerea agentului: O casa situata intr-o zona linistita, potrivita pentru o familie.
Bogdan Petrovai
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.