De vanzare spatiu de 167 mp utili, zona strazii Eroilor!

Cluj-Napoca, Floresti

105.000 € /negociabil ID: X3SH1424A ultima actualizare: 24-04-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: De vanzare spatiu de 167 mp utili, zona strazii Eroilor!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 1: De vanzare spatiu de 167 mp utili, zona strazii Eroilor!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 2: De vanzare spatiu de 167 mp utili, zona strazii Eroilor!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 3: De vanzare spatiu de 167 mp utili, zona strazii Eroilor!, Cluj-Napoca,  Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 167 mp Suprafata construita: 200.4 mp Nr. parcari: 2 Nr. niveluri: 2 Comp. nivel: 5 incaperi, receptie, hol, un grup sanitar Demisol: 1 Mansarda: 1 Nr. incaperi: 5
Nr. grupuri sanitare: 1 Tip spatiu: comercial Inaltime spatiu: 2.4 Vicii: nu sunt Vecinatati: zona nou dezvoltata, blocuri de apartamente, statie autobuz Stadiu constructie: exista Tip imobil: Bloc de apartamente An constructie: 2008 Destinatie anterioara: spatiu comercial Destinatie recomandata: magazin, restaurant, pizzerie, sala de sport, spatiu birou

Utilitati

Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Climatizare (Aer conditionat); Acces internet (Cablu); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz,CATV)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior); Podele (Gresie,Mocheta); Stare interior (Buna); Iluminat (Lampi,Spoturi,Aplice,Lumina naturala); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal; Vad comercial

Alte caracteristici

Alte spatii utile (Parcare proprie); Acces (Auto,Persoane)

Alte detalii

Parerea agenului: Acest spatiu este pretabil pentru multiple activitati semi-comerciale sau de birouri.
Blitz Imobiliare vinde spatiu comercial pozitionat intr-o locatie usor accesibila din Floresti, in zona strazii Eroilor.
Spatiul este situat intr-un imobil tip bloc de apartamente, finalizat in anul 2008, la parter, are o suprafata utila de 167 mp si o inaltime de 2,40 m.
Compartimentarea se prezinta astfel: 5 incaperi, hol, receptie si un grup sanitar.
Spatiul dispune de centrala termica, aparate de aer conditionat, utilitati la comun cu contorizare separata pentru curent, geam termopan cu tamplarie din PVC.
Este pretabil pentru un magazin, restaurant, pizzerie, sala de sport sau activitati de birou.
BLITZ 21932SVC
pretvanzare: 105000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 628.74
monedavanzaremp: EUR

PERSOANA DE CONTACT
De vanzare spatiu de 167 mp utili, zona strazii Eroilor! 4
Horatiu Priscornita
Senior Broker II
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.