Cladire pentru investitie in zona cu renume!

Cluj-Napoca, Gruia

590.000 € ID: X3SH142BF ultima actualizare: 08-03-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Cladire pentru investitie in zona cu renume!, Cluj-Napoca,  Gruia
  • Thumbnail 1: Cladire pentru investitie in zona cu renume!, Cluj-Napoca,  Gruia
  • Thumbnail 2: Cladire pentru investitie in zona cu renume!, Cluj-Napoca,  Gruia
  • Thumbnail 3: Cladire pentru investitie in zona cu renume!, Cluj-Napoca,  Gruia
  • Thumbnail 4: Cladire pentru investitie in zona cu renume!, Cluj-Napoca,  Gruia
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 510 mp Suprafata construita: 612 mp Nr. niveluri: 1 Comp. nivel: S+P+1+M Mansarda: 1 Nr. terase: 2 Suprafata terase: 6 mp Nr. incaperi: 10
Nr. grupuri sanitare: 4 Tip spatiu: birouri Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile Stadiu constructie: exista Tip imobil: Casa/Vila An constructie: inainte de 1990 Destinatie anterioara: Spatiu Birouri Destinatie recomandata: Spatiu birouri

Utilitati

Acces internet (Cablu,Fibra optica)

Finisaje

Iluminat (Lampi,Lumina naturala)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz); Dotari imobil (Acoperis,Curte comuna)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal

Alte caracteristici

Acces (Auto,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Este ideal pentru persoane sau companii care isi doresc un imobil cu arhitectura deosebita in stil baroc si care poate fi exploatat in diverse moduri de la comercial – alimentatie-publica pana la sediu firma, birouri + locuinta.
Imobil unicat, cu front la 2 strazi , situat intr-o zona linistita, foarte aproape de centrul orasului, cu suprafata utila de 510 mp desfasurat pe S+P+1+M.
La parterul cladirii avem un spatiu comercial de cca 80 de mp care poate fi inchiriat iar etajul plus mansarda pot fi amenajate pentru locuinte- camere de dat in chirie sau birouri, activitate proprie sau pentru inchiriat. Cladirea este intabulata pe 2 carti funciare cu cota parte de teren aferent, cu acces din 2 strazi si vizibilitate din 7 strazi . Momentan cladirea este ocupata si locuita.
pretvanzare: 590000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 1156.86
monedavanzaremp: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Cladire pentru investitie in zona cu renume! 4
Paul Maluczan
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Oferte similare
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.