Cladire pentru investitie in zona cu renume!

Cluj-Napoca, Gruia

590.000 € ID: X3SH142BF ultima actualizare: 08-03-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Cladire pentru investitie in zona cu renume!, Cluj-Napoca,  Gruia
  • Thumbnail 1: Cladire pentru investitie in zona cu renume!, Cluj-Napoca,  Gruia
  • Thumbnail 2: Cladire pentru investitie in zona cu renume!, Cluj-Napoca,  Gruia
  • Thumbnail 3: Cladire pentru investitie in zona cu renume!, Cluj-Napoca,  Gruia
  • Thumbnail 4: Cladire pentru investitie in zona cu renume!, Cluj-Napoca,  Gruia
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 510 mp Suprafata construita: 612 mp Nr. niveluri: 1 Comp. nivel: S+P+1+M Mansarda: 1 Nr. terase: 2 Suprafata terase: 6 mp Nr. incaperi: 10
Nr. grupuri sanitare: 4 Tip spatiu: birouri Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile Stadiu constructie: exista Tip imobil: Casa/Vila An constructie: inainte de 1990 Destinatie anterioara: Spatiu Birouri Destinatie recomandata: Spatiu birouri

Utilitati

Acces internet (Cablu,Fibra optica)

Finisaje

Iluminat (Lampi,Lumina naturala)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz); Dotari imobil (Acoperis,Curte comuna)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal

Alte caracteristici

Acces (Auto,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Este ideal pentru persoane sau companii care isi doresc un imobil cu arhitectura deosebita in stil baroc si care poate fi exploatat in diverse moduri de la comercial – alimentatie-publica pana la sediu firma, birouri + locuinta.
Imobil unicat, cu front la 2 strazi , situat intr-o zona linistita, foarte aproape de centrul orasului, cu suprafata utila de 510 mp desfasurat pe S+P+1+M.
La parterul cladirii avem un spatiu comercial de cca 80 de mp care poate fi inchiriat iar etajul plus mansarda pot fi amenajate pentru locuinte- camere de dat in chirie sau birouri, activitate proprie sau pentru inchiriat. Cladirea este intabulata pe 2 carti funciare cu cota parte de teren aferent, cu acces din 2 strazi si vizibilitate din 7 strazi . Momentan cladirea este ocupata si locuita.
pretvanzare: 590000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 1156.86
monedavanzaremp: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Cladire pentru investitie in zona cu renume! 4
Paul Maluczan
Senior Broker - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Oferte similare
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.