Casa visurilor tale!

Cluj-Napoca, Faget

299.000 € /negociabil ID: X3SH1128J ultima actualizare: 14-09-2017

Parerea agentului: Este casa care a fost construita pe principiile calitatii, durabilitatii si ale sigurantei.
Poza 1: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 1: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 2: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 3: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 4: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 5: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 6: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 7: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 8: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 9: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 10: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 11: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 12: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 13: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 14: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 15: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 16: Casa visurilor tale!, Cluj-Napoca, Faget
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 206 mp Suprafata construita: 247.2 mp Suprafata teren: 1200 mp Nr. camere: 7 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Nr. garaje: 1 Nr. locuri parcare: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case, vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: metal An constructie: 2016 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere, Incalzire pardoseala), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Dressing), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Sistem de alarma), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Alte detalii

O casa cocheta si eleganta cu o curte frumos amenajata. O casa construita pe structura metalica si placi OSB, cu rigips pe interior si izolatie termica exterioara cu spuma poliuretanica si vata bazaltica de 35. Acoperisul este din tigla Gerard (unul dintre cele mai bine cotate). Are o suprafata utila de 206 mp, este dispusa pe un singur nivel si este compartimentata dupa cum urmeaza: living, bucatarie, loc de luat masa, birou, 3 dormitoare, 2 bai, dressing, camera tehnica, hol, garaj dublu si 2 terase. Fiecare incapere este amenajata in mod modern, unul dintre punctele forte ale casei fiind livingul extrem de spatios, care adaposteste un semineu ce intretine focul vatrei si care va aduna intreaga familie in ceas de seara in fosnet de poveste.
In aceasta casa grijile-ti lipsesc, fie ca ne gandim la securitatea familiei, fie la confortul ei, astfel, casa dispune de centrala termica pe curent, incalzire in pardoseala, panouri solare, usa de la intrare si geamuri termopan cu tamplarie din PVC marca Salamander cu 3 sticle si 7 camere, sistem de supraveghere video si sistem de securitate wireless cu senzori de miscare in toata curtea. Accesul in imobil se face pe baza de amprenta digitala.
Confortul iti este amplificat de suprafata de teren aferenta imobilului, aceasta fiind de 1200 mp, iar frontul stradal este de 36 ml. Gradina este amenajata cu gazon si pavaj, sistem de irigatie. Exista si o fantana cu hidrofor si o microstatie de epurare.

BLITZ 19874CV

PERSOANA DE CONTACT
Casa visurilor tale! Parerea agentului: Este casa care a fost construita pe principiile calitatii, durabilitatii si ale sigurantei.
Razvan Suciu
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.