Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Exterior Est

67.000 € /negociabil ID: X3SH1128I ultima actualizare: 04-09-2017

Parerea agentului: Casa ofera un aer primitor si un design diferit fata de celelalte contructii din zona. Lemnul este cel care ofera elementul rustic al acestei case, lemn folosit atat la terasa constructiei cat si la sarpanta acesteia.
Poza 1: Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 1: Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 2: Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 3: Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 4: Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 5: Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 6: Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 7: Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 8: Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 9: Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 10: Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Exterior Est
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 155.42 mp Suprafata construita: 188 mp Suprafata teren: 500 mp Nr. camere: 6 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Nr. locuri parcare: 3 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu exista Vecinatati: mijloace de transport in comun, magazine, gradinite, scoli Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2016 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Fosa septica, Gaz), Acces internet (Cablu)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior, Interior), Pereti (Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, Dressing, Anexe, Dependinte), Contorizare (Apometre, Contor caldura, Contor gaz), Diverse (Scara interioara), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate, Pietruite), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare vinde casa individuala situata in imediata apropiere a orasului Cluj-Napoca, localitatea Apahida, zona Campenesti. Zona este una extrem de accesibila, este o zona cu trafic de masini mai redus fata de celelalte zone ale Clujului. Prin elementele de decor exterioare folosite, acest imobil aminteste de casa rustica-traditionala, dar raportata la zilele noastre.
Proprietatea imobiliara este o constructie unifamiliala, P+1E, construita in anul 2015 si finalizata in anul 2016, pe fundatie din beton, zidarie din caramida, acoperis de tip sarpanta din lemn si invelitoare din tigla.
Dispunerea cladirii este astfel:
Parterul este compus din 2 incaperi ce ofera posibilitati de recompartimentare. La etaj regasim living-ul unit cu bucataria, 3 dormitoare din care unul matrimonial cu baie proprie, 1 grup sanitar individual fata de cel matrimonial, 2 dressing-uri, hol si o tereasa cu o suprafata generoasa si priveliste asupra acestei zonei linistite.
Suprafata construita la sol a acestei case este de 124 mp, cea utila de 155, 42 mp, iar cea construita fiind de 188 mp. Terenul este in suprafata de 500 mp, intravilan.
Se vinde la stadiul semifinisat cu sapa autonivelanta, pereti gletuiti si un prim strat de lavabil, geamuri termopan din tamplarie PVC, model stejar auriu, usa intrare PVC acelasi model, instalatiile sanitare cat si cele electrice pe pozitie. Dispune de toate utilitatile: curent, gaz si canalizare prin fosa septica.
Clasificarea energetica a cladirii este facuta in functie de consumul total de energie al acesteia, estimat prin analiza termica si energetica a constructiei si instalatiilor aferente. Cu o izolatie de polistiren de 10 cm cu o densitate de 120 eps, casa ofera un grad energetic ridicat si implicit confort viitorilor propietari.
Imobilul ofera lumina naturala si odihnitoare, avand orientare sud-estica.
Constructia ofera posibilitate de mansardare. Dispune de 2 locuri de parcare in curtea imobilului, dar si spatiu exterior pentru o alta masina.
Exista 2 cai de acces spre locatie cat si mijloace de transport in comun/gradinite/scoli/magazine, acestea fiind in imediata apropiere.
Casa ofera spatiu suficient unei familii cu copii avand posibilitati multiple de utilizare eficienta a spatiului.

BLITZ 23779CV

PERSOANA DE CONTACT
Casa la pret de apartament, in Apahida, zona Campenesti!- oferta inactiva Parerea agentului: Casa ofera un aer primitor si un design diferit fata de celelalte contructii din zona. Lemnul este cel care ofera elementul rustic al acestei case, lemn folosit atat la terasa constructiei cat si la sarpanta acesteia.
Razvan Suciu
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.