Casa individuala de vanzare 230 mp utili, teren de 240 mp, zona centrala!

Cluj-Napoca, Central

235.000 € /negociabil ID: X3SH112LN ultima actualizare: 11-08-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: O casa compusa din 4 apartamente si un spatiu comercial, fiind pretabila pentru investitie. Exista posibilitatea de preluare a chiriasilor.
Poza 1: Casa individuala de vanzare 230 mp utili, teren de 240 mp, zona centrala!, Cluj-Napoca,  Central
  • Thumbnail 1: Casa individuala de vanzare 230 mp utili, teren de 240 mp, zona centrala!, Cluj-Napoca,  Central
  • Thumbnail 2: Casa individuala de vanzare 230 mp utili, teren de 240 mp, zona centrala!, Cluj-Napoca,  Central
  • Thumbnail 3: Casa individuala de vanzare 230 mp utili, teren de 240 mp, zona centrala!, Cluj-Napoca,  Central
  • Thumbnail 4: Casa individuala de vanzare 230 mp utili, teren de 240 mp, zona centrala!, Cluj-Napoca,  Central
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 230 mp Suprafata construita: 276 mp Suprafata teren: 240 mp Nr. camere: 10 Nr. bucatarii: 4 Nr. bai: 6 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 1 Subsol: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: inainte de 1990 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Climatizare (Aer conditionat, Aeroterme), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Acoperis, Gradina amenajata), Mobilat (Partial)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare casa individuala situata in zona centrala a orasului. Dispune de o suprafata utila de 230 mp, cu teren de 240 mp si front stradal de 11 ml. Constructia este din caramida, izolata exterior cu polistiren de 5 cm, iar acoperisul este din sindrila. Curtea este pavata.
Casa este dispus S+P+E, iar compartimentarea a fost gandita astfel:
Subsol: spatiu de depozitare;
Parter: 1 spatiu comercial si 1 apartament compartimentat astfel: 2 dormitoare, 2 living-uri, bucatarie si 2 bai;
Mansarda: 3 apartamente, dintre care unul este compus din: dormitor, living, hol si baie, al doilea apartament are un dormitor, bucatarie si baie, iar cel de-al treilea este compus din: dormitor, living, bucatarie si baie.
Beneficiaza de centrala termica pe gaz, geamuri si usa termopan cu tamplarie din PVC, aer conditionat, gresie, parchet laminat si faianta.
Se ofera spre vanzare partial mobilat.

BLITZ 27247CV

PERSOANA DE CONTACT
Casa individuala de vanzare 230 mp utili, teren de 240 mp, zona centrala! 5 Parerea agentului: O casa compusa din 4 apartamente si un spatiu comercial, fiind pretabila pentru investitie. Exista posibilitatea de preluare a chiriasilor.
Marius Cadis
Junior Broker
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.