Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case

Cluj-Napoca, Andrei Muresanu

570.000 € /negociabil ID: X3SH112LK ultima actualizare: 12-10-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Casa moderna cu finisaje de calitate si de actualitate, foarte inteligent compartimentata.
Poza 1: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 1: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 2: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 3: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 4: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 5: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 300 mp Suprafata construita: 360 mp Suprafata teren: 508 mp Nr. camere: 6 Nr. balcoane: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. garaje: 2 Nr. locuri parcare: 2 Nr. niveluri: 1 Demisol: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2013 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, Dressing), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Scara interioara), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

De vanzare casa cu un design deosebit, situata intr-o zona rezidentiala exclusivista, linistita excelenta pentru o familie.
Casa are o suprafata utila de 300 mp si este dispusa pe 3 nivele, D+P+E, astfel:
Demisol: 2 garaje, spatiu de depozitare, spatiu multifunctional;
Parter: dormitor, living cu bucatarie, camera de zi, baie si 2 terase;
Etaj: 3 camere, hol, dressing si 2 balcoane.
Geamurile si usa de la intrare sunt din termopan cu tamplarie din lemn, iar incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei pe gaz si a incalzirii in pardoseala.
Terenul aferent imobilului, in suprafata de 508 mp, a fost si el exploatat la maximum, optinandu-se o minunata gradina, amenajata cu gazon, pavaj, flori si arbusti ornamentali.


BLITZ 27190CV

PERSOANA DE CONTACT
Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case 4.5 Parerea agentului: Casa moderna cu finisaje de calitate si de actualitate, foarte inteligent compartimentata.
Dacian Pop
Broker I
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.