Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case

Cluj-Napoca, Andrei Muresanu

570.000 € /negociabil ID: X3SH112LK ultima actualizare: 10-08-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Casa moderna cu finisaje de calitate si de actualitate, foarte inteligent compartimentata.
Poza 1: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 1: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 2: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 3: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 4: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 5: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 6: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 7: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 8: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 9: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
 • Thumbnail 10: Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 300 mp Suprafata construita: 360 mp Suprafata teren: 508 mp Nr. camere: 6 Nr. balcoane: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. garaje: 2 Nr. locuri parcare: 2 Nr. niveluri: 1 Demisol: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2013 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, Dressing), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Scara interioara), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

De vanzare casa cu un design deosebit, situata intr-o zona rezidentiala exclusivista, linistita excelenta pentru o familie.
Casa are o suprafata utila de 300 mp si este dispusa pe 3 nivele, D+P+E, astfel:
Demisol: 2 garaje, spatiu de depozitare, spatiu multifunctional;
Parter: dormitor, living cu bucatarie, camera de zi, baie si 2 terase;
Etaj: 3 camere, hol, dressing si 2 balcoane.
Geamurile si usa de la intrare sunt din termopan cu tamplarie din lemn, iar incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei pe gaz si a incalzirii in pardoseala.
Terenul aferent imobilului, in suprafata de 508 mp, a fost si el exploatat la maximum, optinandu-se o minunata gradina, amenajata cu gazon, pavaj, flori si arbusti ornamentali.


BLITZ 27190CV

PERSOANA DE CONTACT
Casa individuala, 300 mp, 508 mp teren, zona exclusivista de case 4.5 Parerea agentului: Casa moderna cu finisaje de calitate si de actualitate, foarte inteligent compartimentata.
Cristina Damian
Junior Broker
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.