Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!

Cluj-Napoca, Floresti

200.000 € /negociabil ID: X3SH11042 ultima actualizare: 23-08-2017

Evaluarea specialistului
De remarcat finisajele moderne si de calitate, cat si pozitionarea foarte buna, intr-o zona linistita. Recomand cu incredere aceasta oferta unei familii.
Poza 1: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 1: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 2: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 3: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 4: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 5: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 6: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 7: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 8: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 9: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 10: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 11: Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case!, Cluj-Napoca, Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 195 mp Suprafata construita: 234 mp Suprafata teren: 760 mp Nr. camere: 6 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 3 Nr. locuri parcare: 3
Vicii: nu sunt Vecinatati: zona linistita de case Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2008 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica, Wireless, Dial-up)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie, Marmura), Usi interior (Lemn), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Lemn)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, Dressing, WC Serviciu), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor caldura, Contor gaz), Diverse (Scara interioara), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina, Gradina amenajata), Electrocasnice (Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe), Mobilat (Complet)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare casa individuala situata intr-o zona de case, din Floresti.
Casa este constructie de caramida, cu acoperis din tigla.
Aceasta a fost finalizata in anul 2008, si are un regim de inaltime P+M, avand o suprafata utila de 195 mp, iar suprafata aferenta de teren de 760 mp, cu front stradal de 17 ml.
Compartimentarea se prezinta in felul urmator:
-parter:bucatarie cu o camara, living, hol, birou, dinning si o baie
-mansarda: 4 dormitoare, fiecare dispunand de un dressing si doua bai
Casa are si un pod, ce poate fi folosit ca spatiu pentru depozitare.
Imobilul dispune de finisaje de calitate: glafuri travertin, marmura, centrala termica, geamuri termopan cu tamplarie PVC si alarma.
Casa se vinde complet mobilata si utilata si dispune de 4 locuri de parcare.

BLITZ 23785CV

PERSOANA DE CONTACT
Casa individuala, 195 mp, teren de 760 mp! Zona de case! 5 De remarcat finisajele moderne si de calitate, cat si pozitionarea foarte buna, intr-o zona linistita. Recomand cu incredere aceasta oferta unei familii.
Mihai Boia
Senior Broker I - Team Leader Floresti
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.