Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!

Cluj-Napoca, Faget

370.000 € +TVA /negociabil ID: X3SH112KQ ultima actualizare: 14-09-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Pentru cei care doresc ceva deosebit! Casa la cheie, ce ofera conditii de top: suprafata utila generoasa, gradina mare si o piscina acoperita potrivita pentru relaxare.
Poza 1: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 1: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 2: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 3: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 4: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 5: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 6: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 7: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 8: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 9: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 10: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 11: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 12: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 13: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 14: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 15: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 16: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 240 mp Suprafata construita: 288 mp Suprafata teren: 570 mp Nr. camere: 4 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 4 Nr. locuri parcare: 2 Nr. niveluri: 1 Demisol: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2016 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere, Incalzire pardoseala), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Scara interioara, Semineu), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina, Gradina amenajata, Piscina interioara), Electrocasnice (Frigider, TV), Mobilat (Complet)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Va oferim pentru vanzare o casa individuala situata in zona rezidentiala de case si vile a cartierului Faget.
Casa este o constructie noua, din caramida cu acoperis din tigla ceramica si izolata cu polistiren de 15 cm, fiind finalizata in anul 2016, are o suprafata utila de 240 mp si este dispusa pe 3 nivele: Demisol+Parter+1Etaj.
La demisol exista spatiu pentru amplasarea unei crame, o spalatorie, o baie si zona de depozitare.
La parter este un open space pentru zona de living si dining, o bucatarie generoasa cu un spatiu de depozitare si o baie de serviciu.
Livingul este spatios, luminos si are un sistem de incalzire prin pardoseala eficient. Semineul construit in zona livingului si a diningului, asigura incalzirea acestor zone, dar si confortul si atmosfera magica a unei case in care se regaseste intreaga familie la sfarsitul unei zilei aglomerate.
La etaj exista 3 dormitoare si 2 bai, dintre care dormitorul matrimonial are o baie proprie si balcon. Fiecare dintre incaperi este pozitionata astfel incat sa cuprinda o parte din panorama oferita de aceasta locatie. Compartimentarea spatiilor a fost gandita de la inceput pentru a fi extrem de functionala si comfortabila.
Finisajele sunt de o calitate superioara, alese cu bun gust, pastrand acelasi stil in toata casa.
Cu un stil elegant si intim, piscina completeaza perfect zona de relaxare unde puteti sa petreceti clipe frumoase cu cei dragi.
Casa dispune de un teren de 570 mp, spatiu ce cuprinde o gradina amenajata cu plante si copaci ornamentali, dar si doua parcari cu acces direct din drum.
Accesul in zona este usor, in prezent exista si transport in comun.


BLITZ 26925CV

PERSOANA DE CONTACT
Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case! 4 Parerea agentului: Pentru cei care doresc ceva deosebit! Casa la cheie, ce ofera conditii de top: suprafata utila generoasa, gradina mare si o piscina acoperita potrivita pentru relaxare.
Razvan Suciu
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.