Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!

Cluj-Napoca, Faget

370.000 € +TVA /negociabil ID: X3SH112KQ ultima actualizare: 16-08-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Pentru cei care doresc ceva deosebit! Casa la cheie, ce ofera conditii de top: suprafata utila generoasa, gradina mare si o piscina acoperita potrivita pentru relaxare.
Poza 1: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 1: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 2: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 3: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 4: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 5: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 6: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 7: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 8: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 9: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 10: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 11: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 12: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 13: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 14: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 15: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 16: Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!, Cluj-Napoca, Faget
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 240 mp Suprafata construita: 288 mp Suprafata teren: 570 mp Nr. camere: 4 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 4 Nr. locuri parcare: 2 Nr. niveluri: 1 Demisol: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2016 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere, Incalzire pardoseala), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Scara interioara, Semineu), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina, Gradina amenajata, Piscina interioara), Electrocasnice (Frigider, TV), Mobilat (Complet)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Va oferim pentru vanzare o casa individuala situata in zona rezidentiala de case si vile a cartierului Faget.
Casa este o constructie noua, din caramida cu acoperis din tigla ceramica si izolata cu polistiren de 15 cm, fiind finalizata in anul 2016, are o suprafata utila de 240 mp si este dispusa pe 3 nivele: Demisol+Parter+1Etaj.
La demisol exista spatiu pentru amplasarea unei crame, o spalatorie, o baie si zona de depozitare.
La parter este un open space pentru zona de living si dining, o bucatarie generoasa cu un spatiu de depozitare si o baie de serviciu.
Livingul este spatios, luminos si are un sistem de incalzire prin pardoseala eficient. Semineul construit in zona livingului si a diningului, asigura incalzirea acestor zone, dar si confortul si atmosfera magica a unei case in care se regaseste intreaga familie la sfarsitul unei zilei aglomerate.
La etaj exista 3 dormitoare si 2 bai, dintre care dormitorul matrimonial are o baie proprie si balcon. Fiecare dintre incaperi este pozitionata astfel incat sa cuprinda o parte din panorama oferita de aceasta locatie. Compartimentarea spatiilor a fost gandita de la inceput pentru a fi extrem de functionala si comfortabila.
Finisajele sunt de o calitate superioara, alese cu bun gust, pastrand acelasi stil in toata casa.
Cu un stil elegant si intim, piscina completeaza perfect zona de relaxare unde puteti sa petreceti clipe frumoase cu cei dragi.
Casa dispune de un teren de 570 mp, spatiu ce cuprinde o gradina amenajata cu plante si copaci ornamentali, dar si doua parcari cu acces direct din drum.
Accesul in zona este usor, in prezent exista si transport in comun.


BLITZ 26925CV

PERSOANA DE CONTACT
Casa deosebita, 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case! 4 Parerea agentului: Pentru cei care doresc ceva deosebit! Casa la cheie, ce ofera conditii de top: suprafata utila generoasa, gradina mare si o piscina acoperita potrivita pentru relaxare.
Razvan Suciu
Senior Broker - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.