Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case

Cluj-Napoca, Someseni

229.000 € /negociabil ID: X3SH112AH ultima actualizare: 23-06-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Casa moderna situata intr-o zona linistita, potrivita pentru o familie tanara.
Poza 1: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 1: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 2: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 3: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 4: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 5: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 6: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 7: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 8: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 9: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 10: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 11: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 12: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 13: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 14: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
 • Thumbnail 15: Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case, Cluj-Napoca, Someseni
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 150 mp Suprafata construita: 180 mp Suprafata teren: 500 mp Nr. camere: 5 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 3 Nr. locuri parcare: 2 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile Stadiu constructie: in constructie Structura rezistenta: caramida An constructie: 2017 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, Dressing), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina), Mobilat (Partial)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport

Alte detalii

De vanzare, casa individuala cu 5 camere, situata intr-o zona linistita din cartierul Someseni. Aceasta dispune de o suprafata utila de 150 mp, teren de 500 mp si un front stradal de 27 ml. Constructia este realizata din caramida de 30-40 cm, izolata exterior cu polistiren de 15 cm, iar acoperisul este din tigla betonata. Casa este dispusa pe doua nivele, respectiv P+E si este compartimentata astfel:
Parter: living, dinnig, 1 bucatarie, 1 hol, 1 baie, spatiu tehnic;
Etaj: 3 dormitoare, 1 dressing, 1 hol, 2 bai, si o terasa de 24 mp.
Imobilul este dotat cu centrala proprie pe gaz, incalzire prin pardoseala, geamuri termopan cu tamplarie din PVC, gresie, faianta.
Casa se ofera spre vanzare partial mobilata.

PERSOANA DE CONTACT
Casa de vanzare, 150 mp utili, teren 500 mp, zona de case 5 Parerea agentului: Casa moderna situata intr-o zona linistita, potrivita pentru o familie tanara.
Cristina Damian
Junior Broker
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.