Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!

Cluj-Napoca, Exterior Est

80.000 € /negociabil ID: X3SH14294 ultima actualizare: 19-10-2016

Evaluarea specialistului
Poza 1: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 1: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 2: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 3: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 4: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 5: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 6: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 7: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 8: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 9: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 10: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 11: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 12: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 13: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 14: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 15: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
 • Thumbnail 16: Casa de vacanta pe Valea Gurghiului!, Cluj-Napoca, Exterior Est
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 250 mp Suprafata construita: 300 mp Nr. parcari: 1 Nr. niveluri: 1 Nr. terase: 2 Suprafata terase: 15 mp Nr. incaperi: 10
Nr. grupuri sanitare: 3 Tip spatiu: comercial Inaltime spatiu: 3 Vicii: nu sunt Vecinatati: paduri , Castelul Lapusna Stadiu constructie: exista Tip imobil: Casa/Vila An constructie: 2000 Destinatie anterioara: Spatiu comercial Destinatie recomandata: Spatiu comercial

Utilitati

Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Acces internet (Cablu,Fibra optica); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior); Podele (Gresie,Parchet); Stare interior (Buna); Iluminat (Lampi,Spoturi,Aplice,Exterior cladire,Lumina naturala); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz); Dotari imobil (Acoperis,Curte,Gradina)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal; Vad comercial

Alte caracteristici

Alte caracteristici (Locatie imprejmuita cu gard); Acces (Auto,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Casa de vacanta situata intr-o zona deosebit de frumoasa, inconjurata de dealuri si paduri. Dispune de o priveliste minunata si este locul perfect pentru relaxare, in inima naturii.
Casa de vacanta situata in judetul Mures, pe Valea Gurghiului, intre Reghin si Finicel, intr-o zona deosebita, inconjurata de paduri si dealuri, aproape de Castelul Lapusna.
Accesul se face pe un drum asfaltat.
Casa este construita din caramida si este dispusa pe 2 nivele. Este formata din 6 dormitoare, 3 bai, salon pentru servit masa cu bucatarie si terasa. Dispune de o suprafata de 3 ari de teren.
In gradina gasim un foisor cu gratar si cuptor.
Casa beneficiaza de utilitati precum curent electric, apa, canalizare cu fosa septica si incalzire cu centrala termica pe lemne.
pretvanzare: 80000
monedavanzare: EUR
monedavanzaremp:

PERSOANA DE CONTACT
Casa de vacanta pe Valea Gurghiului! 4
Paul Maluczan
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Oferte similare
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.