Casa cu aer jucaus!

Cluj-Napoca, Baciu

88.000 € /negociabil 793 €/mp ID: X3SH10JK4 ultima actualizare: 15-09-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Penthouse spatios, situat intr-o zona linistita si accesibila, ce dispune de o terasa ideala pentru momentele de relaxare.
Poza 1: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 1: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 2: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 3: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 4: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 5: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 6: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 7: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 8: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 9: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 10: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 11: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 12: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
 • Thumbnail 13: Casa cu aer jucaus!, Cluj-Napoca, Baciu
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 111 mp Suprafata construita: 133.2 mp Nr. camere: 3 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 7 Tip comp.: semidecomandat Etaj: Etaj 7 Confort: lux
Vicii: nu sunt Vecinatati: mijloace de transport in comun, blocuri de apartamente Tip locuinta: penthouse Stadiu constructie: finalizata Tip imobil: bloc de apartamente Structura rezistenta: caramida An constructie: 2011 Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Izolatii termice (Exterior), Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta)

Dotari

Alte spatii utile (Terasa), Bucatarie (Mobilata), Contorizare (Contor gaz, Apometre), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon, Lift)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Alte detalii

Blitz Imobiliare iti pune la dispozitie un apartament cu 3 camere, situat in zona Calea Baciului, din cartierul Baciu. Acesta este pozitionat la etajul 7 intr-un imobil cu 7 niveluri si dispune de o suprafata utila generoasa de 111 mp. Ai la dispozitie o casa potrivita pentru o familie, dar mai ales pentru o familie ce are copii.
Cand spunem o casa potrivita, ne referim la penthouse-ul care dispune de un spatiu amplu, semidecomandat format dintr-un living open space cu bucataria in triunghi (rar intalnita) pentru o gospodina sau un bucatar ce are grija de familia sa, 2 camere, o baie imprimata cu dragoste, hol si terasa cu o suprafata de 50 mp ce va va deservi pentru cafelele lungi savurate dimineata, iar seara veti putea savura un pahar de vin alaturi de partenera ta intr-o atmosfera deosebita.
Panoramele spectaculoase si linistea imprejurimilor sunt doar putine dintre avantajele pe care un apartament de tip penthouse le ofera.
Imobilul are avantajul de a fi pus in vanzare complet mobilat, iar spatiile de joaca vor ramane numai in masura in care doriti. Te asiguram, totodata, de faptul ca apartamentul primeste un alt contur, odata ce lucrurile personale sunt retrase.
Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.

BLITZ 26230AV

PERSOANA DE CONTACT
Casa cu aer jucaus! 5 Parerea agentului: Penthouse spatios, situat intr-o zona linistita si accesibila, ce dispune de o terasa ideala pentru momentele de relaxare.
Razvan Onesemiuc
Junior Broker
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.