Casa care stie sa fructifice spatiile!

Cluj-Napoca, Floresti

119.000 € /negociabil ID: X3SH1120G ultima actualizare: 19-09-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Este o casa ce ar putea fi un camin deosebit pentru familia ta, avand o compartimentare moderna si o amenajare pragmatica.
Poza 1: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 1: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 2: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 3: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 4: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 5: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 6: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 7: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 8: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 9: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 10: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 11: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 12: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 13: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 14: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 15: Casa care stie sa fructifice spatiile!, Cluj-Napoca, Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 200 mp Suprafata construita: 240 mp Suprafata teren: 252 mp Nr. camere: 5 Nr. balcoane: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 3 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: zona nou dezvoltata, case/vile, magazinul Lidl la cateva minute Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2009 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica, Wireless, Dial-up)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Lemn), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, WC Serviciu), Bucatarie (Mobilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Scara interioara, Semineu), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina), Mobilat (Partial)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz iti pune la dispozitie duplex pozitionat in Floresti, la cca 2 minute de mers pe jos pana la magazinul LIDL. Locatia este linistita, cu acces restrictionat.
Casa are o suprafata utila de 200 mp, astfel compartimentata pe fiecare nivel in parte:

- parter: bucatarie open space cu livingul, spatiu depozitare, o baie si o terasa;

- etaj: 2 dormitoare, hol, baie si 2 balcoane;

- mansarda: dormitor, salon si o baie.
Interiorul este armonizat cromatic, luminos si modern amenjat. Se remarca bucatarie open space cu livingul ce se prezinta intr-un spatiu amplu sub auspicile stilului minimalist in nuante de crem, ce denota eleganta si rafinament. Toate acestea sunt imbracate in caldura unui semineu impregnat de accentele realiste date de imprimeurile de piatra si de balustrada din lemn si fier forjat.
Alt ingredient al incaperilor este predilectia pentru rafturile, care reusesc sa ofere iluzia de spatiozitate, dupa cum si sa mentina lucrurile in ordine, sa nu mai vorbim de biblioteca atat de necesara, care reda incaperilor un suflu de intelectualitate greu de egalat.
Imobilul este constructie noua, din caramida, cu acoperis din tabla, dispune de geam termopan cu tamplarie PVC, centrala termica, semineu, scara din lemn masiv.

Suprafata aferenta de teren este de 252 mp.

Imobilul se vinde partial mobilat.

BLITZ 19677CV

PERSOANA DE CONTACT
Casa care stie sa fructifice spatiile! 4 Parerea agentului: Este o casa ce ar putea fi un camin deosebit pentru familia ta, avand o compartimentare moderna si o amenajare pragmatica.
Horatiu Priscornita
Senior Broker II
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.