Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!

Cluj-Napoca, Europa

495.000 € ID: X3SH112KR ultima actualizare: 21-07-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Proprietate deosebita, in mijlocul naturii, cu o suprafata generoasa de teren. Dispune, de asemenea, de finisaje moderne, cu bun gust si design aparte.
Poza 1: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 1: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 2: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 3: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 4: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 5: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 6: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 7: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 8: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 9: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 10: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 11: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 12: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 13: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 14: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 15: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 16: Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista!, Cluj-Napoca, Europa
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 362 mp Suprafata construita: 434.4 mp Suprafata teren: 747 mp Nr. camere: 6 Nr. balcoane: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 4 Nr. garaje: 1 Nr. locuri parcare: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: bca An constructie: 2007 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Crama, Spatiu depozitare, Dressing), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Scara interioara, Semineu, Sistem de alarma), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata), Mobilat (Complet)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare casa individuala cu destinatie rezidentiala, situata intr-o zona retrasa, cu multa verdeata. Aceasta are o suprafata utila de 362 mp, teren cu o suprafata generoasa de 747 mp si un front stradal de 19,6 ml.
Constructia este din bca de 35 cm, casa fiind tencuita atat pe interior cat si pe exterior, izolata cu polistiren de 5 cm, fiind decorata cu piatra ornamentala la exterior iar acoperisul din tigla.
Casa este dispusa pe 4 niveluri, dupa cum urmeaza:
la demisol: garaj pentru 2 masini, un apartament cu bucatarie, dormitor, baie si o crama;
la parter: living, bucatarie, dormitor (birou) si o terasa de 37 mp;
la etaj: 3 dormitoare, 3 bai, 2 balcoane si un dressing;
la mansarda: neamenajat, dar se poate locui.
Beneficiaza de centrala termica prin condensatie, precum si de geamuri si usa de la intrare termopan, cu tamplarie din PVC, model VEKA.
Finisajele sunt noi si moderne, parchet din lem de stejar, gresie marazzi, sanitarele pentru baie sunt Villeroy&Boch, electrocasnicele sunt Siemens.
Casa dispune de sistem de alarma.
De asemenea, mai dispune de gradina amenajata cu pomi si gazon.


BLITZ 26936CV

PERSOANA DE CONTACT
Casa 362 mp utili, teren de 747 mp, design modern, zona exclusivista! 4.5 Parerea agentului: Proprietate deosebita, in mijlocul naturii, cu o suprafata generoasa de teren. Dispune, de asemenea, de finisaje moderne, cu bun gust si design aparte.
Bogdan Bucur
Senior Broker - Induction Trainer Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.