AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!

Cluj-Napoca, Floresti

1.200.000 € /negociabil ID: X3SH1417K ultima actualizare: 24-04-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 1: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 2: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 3: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 4: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 5: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 6: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 7: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 8: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 9: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 10: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 11: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 12: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 13: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 14: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 15: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 16: AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili!, Cluj-Napoca, Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 2000 mp Suprafata construita: 2400 mp Nr. parcari: 5 Nr. niveluri: 1 Comp. nivel: 20 incaperi, 21 grupuri sanitare, bucatarie Demisol: 1 Mansarda: 1 Nr. terase: 1 Nr. incaperi: 21
Nr. grupuri sanitare: 20 Tip spatiu: hotel/pensiune Vicii: nu sunt Vecinatati: case, vile Stadiu constructie: exista An constructie: 1995 Destinatie anterioara: pensiune, pizzerie, restaurant Destinatie recomandata: pensiune, pizzerie, restaurant

Utilitati

Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Acces internet (Cablu,Dial-up,Fibra optica,Wireless); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz,CATV,Telefon)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior); Podele (Gresie,Mocheta,Parchet); Stare interior (Buna); Iluminat (Lampi,Spoturi,Aplice,Exterior cladire,Lumina naturala); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz); Dotari imobil (Acoperis,Curte,Gradina,Spatii agrement,Cafenea/Restaurant,Sala conferinta); Diverse (Sistem de alarma)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal

Alte caracteristici

Alte caracteristici (Locatie imprejmuita cu gard); Alte spatii utile (Spatiu depozitare,Anexe,Parcare proprie,Spatiu verde amenajat); Acces (Auto,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: O pensiune cu renume si vechime pe piata, pozitionata strategic in locatie cu expunere.
Oferim spre vanzare pensiune functionala, complet echipata, cu posibilitate de preluare de afacere situata in zona cu acces facil din Floresti la doar 4 km distanta de centrul comercial Polus Center si 10 km pana in centrul istoric al orasului. Imobilul a fost finalizat in anul 1995 si este finisat la standarde actuale. Suprafata utila de este de 2000 mp, avand o capacitate de 20 camere, totalizand 53 locuri. Camerele sunt dotate cu minibar, televiziune prin cablu, telefon, internet si baie proprie. Imobilul dispune de o centrala termica proprie, terasa, sauna si parcare interioara supravegheata cu camere video.
Oaspetii pot servi masa in restaurantul pensiunii, dar si pe terasa deschisa.Capacitatea restaurantului este de 130 persoane fiind ideal ca spatiu si pentru organizarea unor evenimente ca: nunti, botezuri, zile onomastice banchete etc. Totodata exista si o pizzerie cu o capacitate de 60 de locuri.
BLITZ 21915SVC
pretvanzare: 1200000
monedavanzare: EUR
monedavanzaremp:
Suprafata camera: 95.2381 mp

PERSOANA DE CONTACT
AFACERE LA CHEIE! Vanzare sau asociere pensiune, 2000 mp utili! 4.5
Paul Maluczan
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Oferte similare
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.