Afacere de vanzare cu preluare de contract.

Cluj-Napoca, Ultracentral

1.499 €/luna 3,33 €/mp/luna ID: X3SH142C8 ultima actualizare: 11-04-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Afacere de vanzare cu preluare de contract., Cluj-Napoca,  Ultracentral
  • Thumbnail 1: Afacere de vanzare cu preluare de contract., Cluj-Napoca,  Ultracentral
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 450 mp Suprafata construita: 540 mp Vitrina: 1 Latime vitrina: 3 Nr. terase: 1 Suprafata terase: 35 mp
Nr. grupuri sanitare: 4 Tip spatiu: comercial Inaltime spatiu: 4 Vicii: nu sunt Vecinatati: magazine Stadiu constructie: exista Tip imobil: Casa/Vila An constructie: inainte de 1990 Destinatie recomandata: spatiu comercial

Utilitati

Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Climatizare (Aer conditionat); Acces internet (Cablu,Fibra optica); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz,CATV)

Finisaje

Podele (Gresie); Stare interior (Buna); Iluminat (Lampi,Spoturi); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal; Vad comercial

Alte caracteristici

Acces (Auto)

Alte detalii

Parerea agentului: Spatiu pretabil pentru activitati comerciale.
Restaurant cu suprafata de 450 de mp desfasurat pe parter, cu acces si vitrina la strada.  Spatiul se ofera complet echipat cu echipamente de bucatarie, gratar, cuptor de paine,  mobilier, inclusiv vitrine calde, firgidere, plasma, sistem audio, casa de marcat cu touchscreen, camere video cu dvr si altele. Exista si posibilitatea eliberarii mobilierului. Spatiul dispune de sistem de ventilatie, grupuri sanitare moderne si instalatii de canalizare si scurgere schimbate complet. Dispune de o terasa de cca 35 de mp imprejmuita.
Spatiul poate fi personalizat dupa bunul plac daca nu se doreste pastrarea finisajelor actuale. Se ofera si o pivnita curata, uscata de cca 40 de mp pentru depozitare sau alta destinatie. Vecinatatile spatiului nu au rezidenti dupa ora 18 , oferind astfel posibilitatea unui program prelungit.
Afacerea se vinde cu tot echipamentul de bucatarie, mobilier, firma, iar pretul acesteia este de 200000 euro.
pretinchiriere: 1500
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 3.33
monedainchiriereunitar: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Afacere de vanzare cu preluare de contract. 5
Paul Maluczan
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.