740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp

Cluj-Napoca, Manastur

995.000 € +TVA /negociabil ID: X3SH1405N ultima actualizare: 12-07-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: 740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 1: 740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 2: 740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 3: 740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 4: 740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 5: 740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 6: 740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 7: 740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 8: 740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 9: 740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 10: 740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp, Cluj-Napoca, Manastur
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 740 mp Suprafata construita: 888 mp Suprafata teren: 1000 mp Nr. parcari: 5 Comp. nivel: open space Nr. incaperi: 1
Nr. grupuri sanitare: 2 Tip spatiu: industrial Inaltime spatiu: 5 Vicii: nu sunt. Vecinatati: Polus Center, Metro , blocuri Stadiu constructie: exista Tip imobil: Logistica Structura rezistenta: Metalica An constructie: 2009 Destinatie anterioara: depozit , spatiu de productie Destinatie recomandata: depozit, spatiu de productie.

Utilitati

Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Acces internet (Cablu,Fibra optica); Utilitati generale (Curent,Curent trifazic,Apa,Canalizare,Gaz,CATV)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior); Podele (Rasina industriala,Beton,Gresie); Stare interior (Buna); Iluminat (Spoturi); Ferestre cu geam termopan (PVC,Aluminiu)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor caldura,Contor gaz); Dotari imobil (Curte)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal

Alte caracteristici

Alte caracteristici (Locatie imprejmuita cu gard,Posibilitate compartimentare); Alte spatii utile (Spatiu depozitare,Parcare proprie); Acces (Auto,Auto in interiorul cladirii,TIR,Persoane)

Alte detalii

Parerea agentului: Imobil functional, constructie noua bine realizata. In zona Polus Center. Imobil compus din corp de cladire de birouri si spatiu industrial.
Este o oferta deosebita, datorita asocierii dintre cele doua cladiri, datorita materialelor folosite si designului si nu in ultimul rand datorita pozitionarii extrem de oportune.
Imobil compus din cladire de birouri si spatiu industrial de tip hala.
Spatiu de depozitare:
Hala cu structura galvanizata, cu suprafata de 740 mp, moderna, acces tir, inaltime 5 h, curent trifazic 150KW, cartuse de vizitare la acoperis, instalatii complete dupa standarde europene, exista posibilitatea sa se monteze pod rulant. Spatiul beneficiaza de doua intrari principale.
Cladirea de birouri:
Recent finalizata, finisata, in zona Polus Center , comupsa din
P+Etj1+Etj2+Etj3. Spatiul este potrivit pentru un sediu de firma, birouri .Beneficiaza de 25 de locuri de parcare incluse.
Deasupra exista o terasa de cca 90 mp.
Exista o zona de acces dintre spatiul de depozitare si cladirea de birouri.
Atat hala cat si cladirea, de birouri momentan sunt inchiriate.
BLITZ 22403SVI
pretvanzare: 995000
monedavanzare: EUR
monedavanzaremp:

PERSOANA DE CONTACT
740 mp. Spatiu De Productie/Depozit cu Cladire de birouri 480 mp si teren 1700mp 5
Paul Maluczan
Senior Broker - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Oferte similare
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.