3 camere, 62 mp, etaj intermediar, semifinisat, parcare, zona strazii Donath

Cluj-Napoca, Grigorescu

55.800 € /negociabil 900 €/mp ID: X3SH10JP4 ultima actualizare: 03-07-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Apartament situat intr-o zona foarte linistita cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, potrivit unei familii.
Poza 1: 3 camere, 62 mp, etaj intermediar, semifinisat, parcare, zona strazii Donath, Cluj-Napoca,  Grigorescu
  • Thumbnail 1: 3 camere, 62 mp, etaj intermediar, semifinisat, parcare, zona strazii Donath, Cluj-Napoca,  Grigorescu
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 62 mp Suprafata construita: 74.4 mp Nr. camere: 3 Nr. balcoane: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 2 Tip comp.: semidecomandat Etaj: Etaj 1 Confort: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: blocuri de apartamente, mijloace de tran sport in comun Tip locuinta: apartament Stadiu constructie: in constructie Tip imobil: bloc de apartamente Structura rezistenta: caramida An constructie: 2017 Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Izolatii termice (Exterior)

Dotari

Contorizare (Contor gaz, Apometre), Nemobilat, Dotari imobilInterfon

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Alte detalii

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 3 camere, situat in zona strazii Donath, din cartierul Grigorescu.
Apartamentul este pozitionat la etajul 1 al unui imobil constructie noua din 2017 si va dispune de o suprafata utila de 62 mp.
Compartimentarea este semidecomandata si gandita astfel: living open space cu bucataria, 2 dormitoare, baie, hol si 2 balcoane.
Se va vinde la stadiul de semifinisat cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti.
In pret este inclus si un loc de parcare.


BLITZ 26494AV

PERSOANA DE CONTACT
3 camere, 62 mp, etaj intermediar, semifinisat, parcare, zona strazii Donath 4 Parerea agentului: Apartament situat intr-o zona foarte linistita cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, potrivit unei familii.
Zsolt Iuhasz
Broker
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.