Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Gheorgheni

250 €/luna ID: X3SH10HCV ultima actualizare: 18-11-2016

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Recomand oferta unui cuplu ce lucreaza sau studiaza in zona.
Poza 1: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 1: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 2: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 3: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 4: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 5: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 6: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 7: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 8: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 9: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 10: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 11: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 12: 2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Gheorgheni
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 47 mp Suprafata construita: 56.4 mp Nr. camere: 2 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. niveluri: 4 Tip comp.: semidecomandat Etaj: Parter Confort: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: magzine, blocuri de apartamente, statii de autobuz Tip locuinta: apartament Stadiu constructie: finalizata Tip imobil: bloc de apartamente Structura rezistenta: caramida An constructie: inainte de 1990 Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere)

Finisaje

Stare interior (Buna), Usa intrare (Lemn), Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta)

Dotari

Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Contor gaz, Apometre), Mobilat (Complet), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz), Dotari imobil (Interfon)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Alte detalii

Propunem spre inchirere apartament cu 2 camere situat in zona strazii Aleea Baita, din cartierul Gheorgheni. Apartamentul este pozitionat la parterul unui imobil cu 4 nivele si dispune de o suprafata utila de 47 mp. Compartimentarea este semidecomandata si este gandita astfel: 2 camere, bucatarie, baie, hol si balcon.
Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie.
Se inchiriaza complet mobilat.

PERSOANA DE CONTACT
2 camere, 47 mp, mobilat decent, zona Hotel Royal- oferta inactiva 3 Parerea agentului: Recomand oferta unui cuplu ce lucreaza sau studiaza in zona.
Alexandru Dragoste
Senior Broker - Induction Trainer Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.